ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ενημερωτική ημερίδα για κοινωνική ένταξη ατόμων ΑμεΑ



Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος
 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ)  και τον  Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου διοργανώνει Ημερίδα με κεντρικό θέμα τον Αυτισμό στις 3 Δεκεμβρίου 2017 (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες) και ώρα 11:00πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»(Κανελλοπούλου 10) στο Αίγιο.
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας συμπεριλαμβανομένων των γονέων, των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων και των αρχών της Αιγιάλειας και όχι μόνο, σε θέματα εκπαίδευσης, καθημερινής διαχείρισης κρίσεων, αξιολόγησης και κοινωνικής ένταξης των ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.).
Συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες σχετικών ειδικοτήτων (παιδοψυχίατρος, λογοπεδικός, ψυχίατρος, ψυχολόγος, νευρολόγος και κοινωνικοί λειτουργοί) με πολυετή πείρα στα άτομα με Δ.Α.Φ. οι οποίοι θα προσεγγίσουν το θέμα με απλούς κατανοητούς όρους και θα είναι σε θέση να λύσουν απορίες των παρευρισκομένων.
Θα ξεκινήσουν εγγραφές των ενδιαφερόμενων στις 10:30πμ και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στο τέλος της ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: