ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Εξώδικη καταγγελία για το κυλικείο του σωματείου στο ΠΠΝΡ

Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για τρεις συνδικαλιστές του ΠΓΝ Πατρών που φέρονται να έπαιρναν χρήματα από το ταμείο του κυλικείου  Από τον Αύγουστο υπήρχε σχετικό εξώδικο εργαζομένης
 
 
Στην Εισαγγελία στέλνει η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας τις καταγγελίες εργαζομένης για παράνομες αναλήψεις από τρία μέλη του σωματείου, εκ του ταμείου του κυλικείου, που λειτουργεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα με ευθύνη του Σωματείου των Εργαζομένων. 
 
Σύμφωνα με  πληροφορίες του thebest.gr που έφερε στο φως  το συμβάν, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία μέλη του Σωματείου τα οποία, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έπαιρναν χρήματα από το ταμείο για... "δουλειές" του σωματείου και προσωπικές τους ανάγκες. 
 
Στο μεταξύ ο Διοικητής του Νοσοκομείου με σκοπό να ξακαθαριστεί το ηθικό ζήτημα που προκύπτει, καθώς η από 9 Αυγούστου εξώδικη καταγγελλία της εργαζομένης αναφέρει μεν το ποσό των  εννέα χιλ. ευρώ, είναι ερευνητέο δε, το ακριβές ύψος σε βάθος χρόνου προς τα πίσω.  

Γιαυτό αναφέρει:

«Από την στιγμή που οι τρεις καταγγελλόμενοι είναι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας, όφειλα να ζητήσω την διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα αυτό που ζητώ, ως πολίτης, είναι να γίνει έρευνα με ορκωτούς λογιστές σε βάθος 20ετίας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στο κυλικείο. Ζητούμενο για εμένα είναι η ηθικοποίηση του συστήματος. Πρέπει όλα να ξεκαθαρίσουν. Εδώ φέρονται τρία μέλη του Σωματείου να σηκώνουν χρήματα από το ταμείο, κανονικά με ονόματα και αποδείξεις, για προσωπικές του ανάγκες».

Στο μεταξύ το Σωματείο συνεδρίαση σήμερα χωρίς όμως να δοθούν απαντήσεις με την αιτιολογία ότι απαιτείτο να είναι εν πλήρη απαρτία. Από την πλευρά της πάντως η πρόεδρος του Σωματείου Ιωάννα Μίχου σε δηλώσεις της υποστηρίζει ότι το Σωματείο ουδεμία ενημέρωση είχε πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΓΝΠ και ότι εφόσον υπάρχει τέτοια καταγγελία θα την διερευνήσουν και θα κάνουν ότι λέει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: