ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Περιφερειάρχης ΔΕ με Πτυχιούχους Εργολήπτες Αχαΐας



Η περαιτέρω συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Εργοληπτών Αχαϊας , συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο γραφείο του, χθες Τρίτη 28 Νοεμβρίου,  ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου.
«Μας ενδιαφέρει η ολοκλήρωση και η λειτουργικότητα των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια, με διαφανείς διαδικασίες», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πέτρος Μαντάς μετέφερε στην συνάντηση όσα συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδέσμου.
Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε επαφή του Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και η δέσμευση του κ. Κατσιφάρα για άμεση συνάντηση με το ΔΣ, όταν και θα συνεδρίαζαν για το ζήτημα των έργων που είναι σε εξέλιξη ή υπό εκτέλεση.
Στην συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Βασίλης Γαλάνης και η γραμματέας Φωτεινή Μπουσίου. Ενώ από πλευράς Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου, ο Γενικός Διευθυντής  Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών Δημήτρης Καραβίδας και ο προϊστάμενος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Λυκούργο Σταματελάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: