ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

«Ο Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας γνωστός της οικογένειας Μητσοτάκη και Γεννηματά»



Ο Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας γνωστός της οικογένειας Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά τόνισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ενώ αποκάλυψε ότι τον απείλησε ο έμπορος όπλων Πατεράκης – που πήγε στη Γερμανία τον Άδωνι Γεωργιάδη και του έβγαζε φωτογραφίες σε εκδήλωση της Μέρκελ. Υπογραμμίζεται ότι ο υπουργός αναφέρθηκε στην διαφωνία του Νίκου Φίλη με την πώληση όπλων στη Σ. Αραβία λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν υπάρχει πολιτική συμφωνία να μην πουλήσουμε στην Σ. Αραβία, να μην πουλήσουμε».

Όσον αφορά τον επιχειρηματία Παπαδόπουλο ο Π. Καμμένος είπε ότι «τον ξέρω από τον Κ. Μητσοτάκη. Πριν από λίγο κατόπιν αιτήματός μου έλαβα από το υπουργείο Εξωτερικών την βεβαίωση ότι ο Κ. Μητσοτάκης το 1988 είχε αποφασίσει να δώσει δάνειο στη Ρωσία για να πληρωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς από την Σοβιετική Ένωση. Και το 1991 ο Παπαδόπουλος πήγε με 40 επιχειρηματίες και τον τότε διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Γερμίδη σε αποστολή στη Σ. Ένωση. Μαζί ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη». Ακόμη ο υπουργός είπε ότι «Ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι δικηγόρος της ΝΔ». «Μετατρέψατε τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα του κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη» πρόσθεσε ο υπουργός.

Για την στάση του ΠΑΣΟΚ ο Π. Καμμένος εκτίμησε ότι «ο Α. Λοβέρδος έβγαλε το μεροκάματο με τον Παπαδόπουλο» και αποκάλυψε ότι επί υπουργίας Γεννηματά ο Παπαδόπουλος είχε υπογράψει σύμβαση με τα ΕΑΣ. «Ξέρετε πότε γνώρισαν τον Παπαδόπουλο στο ΥΕΘΑ; Στο ΥΕΘΑ τον Παπαδόπουλο τον πήγε η Γεννηματά στις 17 Φεβρουαρίου 2014» τόνισε ο υπουργός Άμυνας.
Όσον αφορά την εμπλοκή Γεωργιάδη με έμπορο όπλων ο Π. Καμμένος είπε: «πριν από ένα μήνα έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα καταγγελία και έδωσα άδεια για άρση του απορρήτου μου από την Δίωξη. Σήμερα εκλήθη από την Δίωξη ο καλών. 

Ο καλών είναι ο έμπορος όπλων που φωτογραφίζεται με τον Αδ. Γεωργιάδη. Είναι ο κ. Πατεράκης που έχτισε την συμφωνία με τον Σάφα που ήταν μεσάζοντας στα υποβρύχια που έβγαιναν είναι μέλος της συμμορίας της οποίας έχετε γίνει ο πολιτικός βραχίονας». Μάλιστα ο υπουργός προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Αδ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι «με κάποιους από αυτούς πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων θα τα πούμε στα δικαστήρια».

 «Ο Καμμένος για πολλοστή φορά ανεφέρθη σε ένα σχεδόν άγνωστο σε μένα πολίτη και σε μία μάλλον αστυνομική ιστορία. Η ιστορία αυτή μου είναι παντελώς άγνωστη. Πιθανολογώ ότι αυτή η ιστορία θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων. Τον Πατεράκη μία φορά τον έχω γνωρίσει και συνοδευόταν με υπουργό της κυβέρνησης που έχει σχέση με τα ναυπηγεία. Αν είναι επικεφαλής σπείρας θα αποδειχθεί φαντάζομαι στα δικαστήρια και να ελεγχθεί ο υπουργός σας» υποστήριξε ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Νομίζετε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους των αφεντικών σας τι απειλές από το βήμα της Βουλής ή τα παραδεισένια λεφτά σας. Δεν θα φοβηθούμε τίποτα» υπογράμμισε ο Π. Καμμένος τονίζοντας ότι πρόκειται για «νόμιμη συμφωνία και δεν υπάρχει κανείς μεσάζων τα χρήματα θα έφευγαν από την Σ. Αραβία και θα πήγαιναν στο υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας. Κανείς μεσάζων. Είναι νόμιμες και διαφανείς οι πωλήσεις. Πρώτη φορά βλέπω διαπλοκή σε πώληση».

Για τον ταξίαρχο Παπαδόπουλο της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών ο υπυργός επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει καμία αναφορά ταξίαρχου. Εκλήθη σε απολογία ο ταξίαρχος Παπαδάκης. Και λέει ότι δεν είναι υπηρεσιακή αναφορά του και ότι ποτέ δεν υπέβαλε αναφορά. Υπάρχει ένα υποκλαπέν από τον υπολογιστή του σύνολο μηνυμάτων που τα έκανε ο Λοβέρδος ερώτηση και τα ΜΜΕ δημοσιεύματα. Και ο ίδιος ο υπογράφων λέει ότι δεν τα κατέθεσε».

Ακόμη ο Π. Καμμένος τόνισε ότι «το τέλεξ του πρέσβη Κλουβάτου είναι ιδιωτικό και δεν κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών» και ότι «ο πρόξενος και ο πρέσβης επιμένουν ότι δεν είναι εκπρόσωπος ο Παπαδόπουλος. Και το ΥΕΘΑ ζήτησε από τον στρατιωτικό ακόλουθο να μάθει αν είναι γνήσια τα έγγραφα. Και ο στρατηγός των στρατιωτικών ακολούθων της Σ. Αραβίας απαντά ότι όλα τα έγγραφα είναι γνήσια».

«Η μόνη συμφωνία που υπήρχε ήταν τα 300.000 βλήματα. Αλλαγή αριθμού υλικών σε συμφωνία δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτά που λέτε ότι θα δίναμε 300.000 και θα πληρωνόμαστε για 100.000 και τα άλλα θα πήγαιναν στην έρημο δεν γίνονται σε δημοκρατίες. Αυτά γίνονταν σε άλλες εποχές όταν έφευγαν πυρομαχικά από βιομηχανίες και γίνονταν ναρκωτικά. Σας θυμίζω το πλοίο Αλέξανδρος» τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: