ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Πάτρα: Δύο παραστάσεις στο Επίκεντρο Πάτρας




Η μία είναι η ανατρεπτική κωμωδία του Ζψρχ Φεντών, «Ψύλλοι στ’ αυτιά» και η άλλη η παιδική παράσταση «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» του Λάκη Κουρετζή. Την Τετάρτη «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» φιλοξενήθηκαν ο σκηνοθέτης των παραστάσεων Μίλτος Νίκας και η υπεύθυνη του θεάτρου, Ίλια Ράγκου.
ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ- INFO

Πολλοί ήταν οι καλεσμένοι και οι φίλοι του Επικέντρου οι οποίοι χάρηκαν την παράσταση που μετά την περσινή της επιτυχία επιστρέφει για 8 μόνον παραστάσεις. Ανανεωμένη λοιπόν με την Τζούλια Ροδοπούλου στο ρόλο της Ραϋμόνδης, ο Τζίμης Πολίτης στο ρόλο του Φεραγιόν και ο Γιάννης Λιλής στο ρόλο του Βαπτιστίνο.

Το έργο γραμμένο το 1907 από τον Ζωρζ Φεντώ, έναν από τους καλύτερους γάλλους δραματουργούς μας μεταφέρει στο Παρίσι της Μπελ Επόκ με θέμα την απιστία μεταξύ ζευγαριών που οι φάρσες και τα απρόοπτα ξετυλίγονται σαν γαϊτανάκι απίστευτων παρεξηγήσεων.

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά):
Λάκης Βανταράκης
Λεωνίδας Ευφραιμίδης
Ηλίας Ηλιόπουλος
Νάντια Κωνσταντινίδη
Γιάννης Λιλής
Αναστασία Μαρκάκη
Μάκης Νικολόπουλος
Γιάννης Πετρούτσος
Τζίμης Πολίτης
Τζούλια Ροδοπούλου
Μάρω Σκούτα
Κώστας Τσορτός
Ιάσων Φωτήλας
Σεσίλια Χαρμπίλα

Λίγα λόγια για το έργο:

Στο Παρίσι στις αρχές του αιώνα, η Ραϋμόνδη αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λουίζ. Οι δύο τους  αποφασίζουν να στείλουν μια επιστολή στο σύζυγο Βικτόρ-Εμμανουήλ για να τον δοκιμάσουν, κλείνοντας του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο Πος, σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Συγγραφέας:  Ζωρζ Φεντώ
Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης
Σκηνοθεσία - μουσική επιμέλεια: Μίλτος Νίκας
Σκηνικά-κουστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Κίνηση: Κατερίνα Αναλυτή
Κατασκευή σκηνικού:  Γιώργος Σάρρας
Φωτισμοί: Νίκος Γιατράκος
Οργάνωση παραγωγής: Ίλια Ράγκου
Παραγωγή: Επίκεντρο+

Παραστάσεις: Πέμπτη – Κυριακή

Πέμπτη – Σάββατο ώρα: 9:15 μ.μ.  & Κυριακή ώρα: 8:00 μ.μ.

Από 16 έως 26 Νοεμβρίου 2017

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Πληροφορίες - κρατήσεις 2610 46 10 50


 Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ- INFO

«Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» του Λάκη Κουρετζή κάθε Κυριακή στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου Επίκεντρο+ .  «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα. Πρόκειται για μία περιπέτεια φαντασίας η οποία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στην αφηρημένη αλλά και συγκεκριμένη έννοια του χρόνου. ΤΟ ΕΡΓΟ Ένα μικρό κορίτσι η Νίνα αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι ο Χρόνος και ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι για να τον συναντήσει. Φανταστικοί ήρωες, ο Φύλακας του χρόνου, το αγόρι που το λένε Τικ-τακ, η Μνήμη, η Λήθη, ο Ύπνος, ο Παιχνιδοποιός την βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, σ’αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Μίλτος Νίκας
Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Δίπλας
Video: Παναγιώτης Φαφούτης
Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Κίνηση: Κατερίνα Αναλυτή
Φωτισμοί: Θάνος Ψαρράς

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μάρκος Γέττος
Φιορέλα Μαστρόκαλου
Γιώργος Παύλου
Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου
Κατερίνα Στασινού

Οργάνωση Παραγωγής:
ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Δεν υπάρχουν σχόλια: