ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

«Αυτά να τα πείτε στον αντιπρόεδρό σας, που είχε και φιλία με τον Παττακό»


Η συζήτηση γύρω από τα εξοπλιστικά και την πώληση τριακοσίων χιλ. βλημάτων προς την Σαουδική Αραβία εκ μέρους του ελληνικού κράτους έγινε προσπάθεια να εμφανιστεί ως σκάνδαλο, με κύριο βαλλόμενο τον υπ. Εθν. Άμυνας Πάνο Καμμένο. 


Η ήττα που υπέστη η ΝΔ στην Βουλή σήμερα το μεσημέρι ήταν οικτρή. Ο Κυρ. Μητσοτάκης κατηγορούσε προχθές τον Αλ. Τσίπρα που ως πρωθυπουργός είχε αναλάβει την υποχρέωση να παραστεί στο Παρίσι την π. Παρακευή για να βραβευτεί από έγκυρο περιοδικό και τον δικηγορικό σύλλογο της πόλης για την επίδειξη πολιτικού θάρρους, από την ανάληψη του τιμονιού του ελληνικού κράτους το 2015, εν μέσω τρικυμίας πολιτικής και να φέρει το σκάφος της χώρας σε ήρεμα νερά και εντός του 2018 να την βγάλει από την επιτροπεία των μνημονίων.

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν άφαντος από τη Βουλή και το βάρος θέλησε να σηκώσει στους καχεκτικούς ώμους του ο ακροδεξιός Άδωνις Γεωργιάδης, που ως αντιπρόεδρος πασχίζει να περάσει την ακραία γραμμή στη ΝΔ, ενώ η εσωκομματική αντιπολίτευση αντιδρά, καθώς βλέπει την ΝΔ από κεντροδεξιό κόμμα που ήταν κατά την ίδρυσή της να μετατρέπεται σε ακροδεξιό μόρφωμα! 

Οπότε ο Πάνος Καμμένος, που κατηγορείτο για μεροληπτική στάση στην αγοραπωλησία, δεν έχασε την ευκαιρία και κάρφωσε τον Άδωνι για την ένδοξη φιλία του με τον αρχιπραξικοπηματία Παττακό.

«Αυτά να τα πείτε στον αντιπρόεδρό σας, τον κύριο Γεωργιάδη, που είχε και φιλία με τον Παττακό»  φώναξε από το μικρόφωνο.

Ε, τι ήταν να το πει; Άναψε ο γυαλός και κάηκαν τα ψάρια. Και μόνον τρισάγιο δεν έκανε του Παττακού μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, ο Άδωνις καθώς επέμενε και χαράμησε τα έξι λεπτά ομιλίας που δικαιούνταν  για να δευτελολογήσει!

Και ο συνεργάτης του Istologiou G. Mosxou  Τάκης Τζελάτης  του αφιέρωσε την παρακάτω μαντινάδα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: