ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Καληνύχτα σας, κ. Μητσοτάκη


 
Μητσοτάκης: Χαίρομαι που με αφορμή την επερώτηση βλέπω το μισό υπουργικό συμβούλιο


«Στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε αντιπολιτευτικό λόγο εμπλέκεται το διπλωματικό σώμα και τις ένοπλες δυνάμεις και αυτό θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη διαδρομή».

«Από αυτή τη διαδικασία αναδείχτηκε ότι επί 15 μέρες εσείς κ. Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν φτιάξατε μία σκευωρία με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή στη συζήτηση για τη πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

«Όταν αποκάλυψα τα τηλεγραφήματα ειδικού τύπου του πρέσβη και της πρεσβείας πάνω στα οποία έχετε στηρίξει τη σπέκουλα, εσείς αντιτείνατε ότι υπάρχουν και άλλα έγγραφα ειδικού χειρισμού που τα ξέρετε εσείς και όχι ο πρωθυπουργός», σημείωσε ο πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτήθηκε: «Πιστεύετε ότι δημιουργώντας παρακράτος μέσα στο κράτος νομίζετε ότι θα δημιουργήσετε ρωγμή στην κυβερνητική συνοχή;».

Σε άλλο σημείο της δευτερολογίας του ανέφερε ότι ο κ. Σφακιανάκης ήταν η πηγή της πρεσβείας βάσει της οποίας ξεκίνησε αυτή η ιστορία. «Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δουλεύουν για συγκεκριμένους μεσάζοντες, ενώ εμείς δουλεύουμε για τη χώρα», προσέθεσε.

«Προσπαθείτε να δηλητηριάσετε την πολιτική ζωή του τόπου», επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός.
Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «στην προσπάθεά σας να δημιουργήσετε αντιπολιτευτικό λόγο εμπλέκεται το διπλωματικό σώμα και τις ένοπλες δυνάμεις και αυτό θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη διαδρομή», και τελείωσε την ομιλία του λέγοντας: «Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη».


Χαίρομαι που με αφορμή την επερώτηση βλέπω το μισό υπουργικό συμβούλιο

Νωρίτερα σκληρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, «για την κάλυψη που προσφέρει στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο» στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, την οποία χαρακτήρισε «σκάνδαλο πρώτου μεγέθους», ενώ υποστήριξε ότι εξανεμίστηκε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Ξεκινώντας, μάλιστα, την αγόρευσή του στη συζήτηση της επερώτησης της ΝΔ για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Χαίρομαι που με αφορμή την επερώτηση βλέπω το μισό υπουργικό συμβούλιο. Χαίρομαι διπλά που επέλεξε ο κ. Τσίπρας να είναι παρών, αν και για κάποιο λόγο που ο ίδιος γνωρίζει τελευταία με αποφεύγει». Εκείνη τη στιγμή μπήκε στην αίθουσα της Βουλής ο πρωθυπουργός και ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η παρουσία του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι εδώ για να υπερασπιστεί και τον εαυτό του ως επικεφαλής του ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε τη σύμβαση για την πώληση των βλημάτων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ταύτισε τον πρωθυπουργό με τον κ. Καμμένο και απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε δύο φορές τον κ. Καμμένο για κυβερνητικό εταίρο. Όχι μόνο τον Ιανουάριο του 2015, αλλά και τον Σεπτέμβριο, όταν είχε κι άλλες επιλογές. Τον διάλεξατε γιατί ταιριάζετε. Η συγκολητική σας ουσία είναι τυχοδιωκτισμός, ψέματα, αλαζονεία, έλειψη μέτρου του κυβερνητικού σας ετέρου και η ροπή του στη χυδαιότητα. Το ήθος του ενός ταίριαξε με το ήθος του άλλου. Χωρίς Καμμένο δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία και ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές. Χωρίς Τσίπρα ο κ. Καμμένος είναι απροστάτευτος. Δεν είστε δεμένος στο κατάρτι, είστε δεμένος χειροπόδαρα με τον Καμμένο και οι μόνες σειρήνες που σας σαγηνεύουν είναι οι σειρήνες της εξουσίας».

Ειδική αναφορά έκανε στο βιντεάκι με τον πρωθυπουργό να υπογράφει το κοινωνικό μέρισμα, τονίζοντας «την άλλη φορά πέστε στον σκηνοθέτη να βγάλει από το κάδρο τη θήκη με τα πούρα» ενώ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε «πού να φανταζόσαστε όταν κάνατε αριστερά όνειρα ότι θα έλθει η ώρα να υπερασπιστείτε τον κ. Καμμένο;».

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση επισημαίνοντας: «Εσείς επαναφέρατε τους μεσάζοντες στο υπουργείο Άμυνας, που είχαν καταργηθεί μετά τις υποθέσεις του πρώην υπουργού Τσοχατζόπουλου. Και είσαστε η πρώτη κυβέρνηση που θα ελεγχθεί γιατί ξεπουλάτε στρατιωτικό υλικό. 


Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: