ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Δημ. Τζανακόπουλος: Ένδειξη αδυναμίας τα εξώδικα της κ. Μητσοτάκη



«Η κυρία Μητσοτάκη να κατανοήσει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και ότι πρέπει να αποδέχεται την πολιτική κριτική αλλά και να ακούει τα ερωτήματα που της απευθύνονται» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή ντα εξώδικα της συζύγου του προέδρου της ΝΔ.

Ο Δ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε τα εξώδικα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και σημείωσε «δεν είμαστε όλοι ίδιοι γράφει στο εξώδικο και συμφωνώ απόλυτα».

Παράλληλα ανέφερε ότι Κ. Μητσοτάκης «αρνείται να απαντήσει εδώ και καιρό σε συγκεκριμένα ερωτήματα, κάποια από τα οποία αφορούν τις δραστηριότητες της συζύγου της» .

«Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει για το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, για τις σχέσεις του κ. Αυγενάκη με υπόδικους, για ποιο λόγο δεν έχει καταθέσει πόθεν έσχες και δεν έχει απαντήσει στον ελληνικό λαό για τις offshore που φέρεται να έχει η σύζυγός του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: