ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε από τα έδρανα του κοινοβουλίου πως τα δύο συνεργαζόμενα κόμματα στο νέο πολιτικό φορέα, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, έδωσαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα απόρρητα έγγραφα τα οποία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής είχε αρνηθεί να παραλάβει γιατί ήταν διαβαθμισμένα.

·        Δημοσιεύθηκε από το ΕΣΡ η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Θα χορηγηθούν μέσω δημοπρασίας επτά άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου.Το ελάχιστο τίμημα είναι καθορισμένο στα 35 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια ισχύος των αδειών θα είναι δεκαετής από την ημερομηνία της έκδοσης καθεμίας από αυτές. Το πρόγραμμα των αδειούχων παρόχων περιεχομένου θα μεταδίδεται υποχρεωτικά σε υψηλή ευκρίνεια (high definition) για όλη τη χρονική ισχύ της άδειας και ταυτόχρονα σε τυπική ευκρίνεια (standard definition) μέχρι τις 31.12.2021. Η  εγγυητική επιστολή συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία υποβάλλεται μαζί με την αίτηση συμμετοχής από όλους τους υποψήφιους και όχι μόνο από τους προεπιλεγέντες για τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία (όπως ήταν στην περσινή προκήρυξη).  Δεν υποβάλλονται δικαιολογητικά έγγραφα που αφορούν τον τεχνολογικό εξοπλισμό - κτηριακή υποδομή και τους εργαζόμενους (400), δεδομένου ότι οι υποψήφιοι εφόσον καταστούν αδειούχοι οφείλουν να συμμορφωθούν εντός εξαμήνου με τις σχετικές προϋποθέσεις του νόμου, άλλως ανακαλείται η χορηγούμενη άδεια.
·        Ιδού οι άδειες ιδού και το πήδημα…
·        Στη Γαλλία θα επιβάλλεται  πρόστιμο για να μην κάνουν στις γυναίκες «ψιτ-ψιτ» στον δρόμο
·        Γάτες τέλος…
·        Τι έγινε με αυτόν τον Σφακιανάκη; Παρασύρει …αθώες γυναίκες  σε  offshore  και ΜΚΟ;
·        Ψιτ, ψιτ… σου πω…
·        Αποστολή του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνο Ρήγα, θα συμμετάσχει μαζί με αντιπροσωπείες από άλλες 100 χώρες στο συνέδριο «Διάλογος του ΚΚ Κίνας με πολιτικά κόμματα του κόσμου» που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο. Η αποστολή θα επισκεφτεί επίσης τη Σανγκάη, καθώς και την πόλη Ξιάν στην κεντρική Κίνα.
·        Πώς να εφαρμόσετε τον σοσιαλισμό καπιταλιστικά ή καπιταλιστικός σοσιαλισμός…
·        Austria Press Agency:  ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ενδέχεται να παραμείνει επικεφαλής του Eurogroup για έξι ακόμη μήνες, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζονται στον σχηματισμό κυβέρνησης στην Γερμανία.
·        Άσε που δεν είναι έτοιμο ακόμα το νέο του Γραφείο στον MSM
·        Η ΕΕ θα έπρεπε να λαμβάνει μέτρα για περικοπές και όχι αυξήσεις δαπανών", είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής Bernd Kölmel. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "η ΕΕ φαίνεται απρόθυμη να βάλει τέλος σε περιττές δαπάνες πολυτελείας. Αντί να προετοιμαζόμαστε για το μέλλον, ξοδεύουμε ακόμα χρήματα όπως πριν 30 χρόνια", είπε ο Γερμανός ευρωβουλευτής.
·        Όλοι μαζί τα φάγανε… και τα τρώνε…
·        Οξφόρδη: Σήμερα λάβαμε την άνευ προηγουμένου απόφαση να αποσύρουμε την ανώτατη τιμή που μπορεί να απονείμει πόλη εξαιτίας της καταπίεσης της μειονότητας των Ροχίνγκια», πρόσθετε η ανακοίνωση, που εκδόθηκε έπειτα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Οξφόρδης χθες. Η βραβευμένη με Νόμπελ ηγέτιδα της Μιανμάρ  Αούνγκ Σαν Σου Κι δέχεται σφοδρές επικρίσεις για την αδράνεια που επιδεικνύει μπροστά στις διώξεις που υφίστανται οι Ροχίνγκια από τον στρατό της χώρας.
·        Πόσες και πόσες φορές αυτά τα Νόμπελ Ειρήνης δεν αποδείχθηκαν σκέτοι ντενεκέδες…
·        Ν. Κοτζιας: Ο κ. Κουμουτσάκος εδώ και καιρό δρα ως προβοκάτορας στην εξωτερική πολιτική απαιτώντας να ανακοινώσω πριν από κάθε διαπραγμάτευση την διαπραγματευτική στρατηγική, τις θέσεις και την τακτική της χώρας. Ακόμα, επικαλείται ανύπαρκτες δηλώσεις ξένων αρχηγών κυβερνήσεων, προκειμένου η χώρα να μην προχωρήσει στη λύση προβλημάτων. Στη συνέχεια, επικαλούμενος τα ψεύδη του, προσπαθεί να στηρίξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Σήμερα δε, ξεπερνώντας κάθε όριο, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζω ανύπαρκτα πράγματα  για να μου αποδώσει ευθύνες που δεν υπάρχουν.
·        Όποιος μικρομάθει δεν γερονταφήνει…
·        Ο νόμος για την «Πρόληψη από τη συμμετοχή παιδιών στον Στρατό» προβλέπει ότι οι ΗΠΑ δεν θα δίνουν βοήθεια στις χώρες που συνηθίζουν να στρατολογούν παιδιά για τους πολέμους τους. Η βοήθεια αυτή περιλαμβάνει στρατιωτικό υλικό, εκπαίδευση, όπλα κ.ά. Το Ιράκ και το Αφγανιστάν είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ ενάντια του Ισλαμικού Κράτους και των Ταλιμπάν, η  δε Μιανμάρ έχει αρχίσει να αναδύεται ως σύμμαχος δύναμη που θα βοηθήσει στον περιορισμό της επιρροής της Κίνας στη Νοτιοανατολική Ασία.
·        Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα των ΗΠΑ πάντα…
·        Χατζηδάκης: «Αφού όλα είναι τζάμι γιατί δεν έκλεισε η συμφωνία;»
·        Διότι Κωστάκη… στη Σαουδική Αραβία γίνεται του χαρεμιού…
·        Πάλι αδιάβαστοι…
·        Τον στρατηγό των καραμπινιέρων Λεονάρντο Γκαλιτέλι. πρότεινε χθες ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως πρωθυπουργό της Ιταλίας στην κυβέρνηση που σκοπεύει να σχηματίσει με τη Λέγκα του Βορρά και τους ακροδεξιούς Αδελφούς της Ιταλίας μετά τις εκλογές της άνοιξης.
·        Σίλβιο άσε τις …σεμνότητες , πρότεινε κατευθείαν στρατιωτική Κυβέρνηση…
·        Ο  πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου: Η Ελλάδα ατύχησε με τους ηγέτες της. Ηταν περισσότερο κομματικοί, παρά εθνικοί. Όταν είσαι κομματικός κάνεις αυτό που θέλουν οι άνθρωποί σου
·        Το μεγαλύτερο ατύχημα είναι αυτοί που δεν έχουν αυτογνωσία…
·        Καθημερινή: «Φρένο» ξανά από το Βερολίνο για την ελάφρυνση του χρέους:
·        Ο Ρέγκλινγκ υποστηρίξει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt, πως οι θεσμοί είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνει η κυβέρνηση για την τρίτη αξιολόγηση και αν συνεχίσει έτσι, η αξιολόγηση θα κλείσει ομαλά και η εκταμίευση είναι πιθανό να γίνει στις αρχές του 2018.
·        Άβυσσος η… ψυχή τους…
·        20.000 και πλέον , άνθρωποι αγνοούν ότι είναι οροθετικοί  στη Γαλλία
·        Να τους στείλουμε το Λοβέ…ρδο να το μάθουν και αυτοί κι΄ όλος ο κόσμος…
·        ΝΣ: Μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Endeavor, που στηρίζει επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο και που στο ελληνικό τμήμα του ιδρύτρια και αντιπρόεδρος του ΔΣ είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, είναι ο επίδοξος μεσάζων για την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, Τζον Σφακιανάκης σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Endeavor Saudi Arabia!
·        Αυτάαααααααα!!!
·        Καληνύχτα …
·        Για το δημόσιο χρέος, ο ΟΟΣΑ προβλέπει ότι το δημόσιο χρέος (με βάση τον ορισμό του Μάαστριχτ) θα μειωθεί φέτος στο 177,9% του ΑΕΠ από 180,8% το 2016 και θα υποχωρήσει περαιτέρω στο172,8% το 2018 και το 169,3% το 2019.
·        Κοντεύουμε να το …εξαφανίσομεν
·        Μη …εκθέτετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πολύ γιατί θα φέρουν κανέναν καλό και θα τρέχετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: