ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Συλλυπητήρια της Αθλητικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας



Στην τελευταία του κατοικία, συνοδευόμενος από εκατοντάδες φίλους του, οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27-11-2017 ο 29χρονος Σπύρος Αβράμης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στην Εντατική του Νοσοκομείου του Ρίου. 


Η περιπέτεια της υγείας του αείμνηστου νεαρού ξεκίνησε όταν ανέβασε πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος. 


Στην νεκρώσιμο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος.


Επιθυμία της οικογένειας του 29χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Πάτραι είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Αθλητική Επιτροπή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ανείπωτη λύπη της για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 29χρόνου Σπύρου Αβράμη και συλλυπείται την οικογένεια του εκλιπόντος, τους φίλους και τους συμπαίκτες του στην ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ και στην ομάδα μπιτς σόκερ Νάπολη Πατρών. 





 


Δεν υπάρχουν σχόλια: