ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία επιθυμεί ο Τσίπρας

Να μην χαθεί η ευκαιρία σχηματισμού κυβέρνησης φέρεται να ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον Μάρτιν Σουλτς, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι δυο άνδρες.
Ο επικεφαλής του SPD ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, μετά την κατάρρευση συνομιλιών για σχηματισμό κυβέρνησης μεταξύ CDU, FDP, και Οικολόγων.


Στο μεταξύ, για τις καταστροφικές πλημμύρες στη δυτική Αττική, καθώς και για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ανακούφιση των πληγέντων, ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στις Βρυξέλλες.

Συζήτησαν, επίσης, την πορεία προς την τρίτη αξιολόγηση και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βεβαιότητα για άμεση ολοκλήρωσή της καθώς και η κοινή βούληση για επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια: