ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η Κομισιόν θα «καταγγείλει» φορολογικούς παραδείσους

Εξώδικο εναντίον πάντων έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη, που αποποιείται ευθυνών

Την ελπίδα ότι τα κράτη-μέλη της ΕΕ θα συμφωνήσουν κατά τη συνεδρίαση του ECOFIN της επόμενης Τρίτης στη μαύρη λίστα των παγκόσμιων φορολογικών παραδείσων, εξέφρασε ο αρμόδιος επίτροπος για τη Φορολογία, Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σήμερα κατά την τελευταία συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τη Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή.


«Την Τρίτη ελπίζω να αποφασιστεί, να συνταχθεί και να δημοσιευθεί ο κατάλογος αυτός. Η αξιοπιστία του καταλόγου θα αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες των κρατών-μελών», δήλωσε ο Π.Μοσκοβισί, προειδοποιώντας τα κράτη-μέλη της ΕΕ ότι εάν δε συμβεί κάτι τέτοιο, η Κομισιόν θα το «καταγγείλει».

Την ίδια στιγμή, διευκρίνισε ότι η εν λόγω «μαύρη λίστα» προωθείται εδώ και δύο χρόνια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ωστόσο, είναι οι ειδικοί των κρατών-μελών που εργάζονται πάνω σε αυτήν, πραγματοποιώντας ελέγχους σε 92 χώρες, και οι υπουργοί τους αυτοί που θα αποφανθούν.

Εξώδικο Μαρέβας εναντίον Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου

Εξώδικο εναντίον των υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και των εκδοτών και δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννη Φιλιππάκη και Νικόλα Βουλέλη έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ ζητά να ανακαλέσουν τη βαρύτατη - όπως τονίζει - σε βάρος της προσβολή και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Η ίδια αναφέρει ότι μετέχει σε ένα διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, την Endeavor, σκοπός της οποίας είναι να προσφέρει στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τομείς.
Α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα αδειοδοτήσεων

Β) Επενδύσεις

Γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέματα οικονομικής διαχείρισης, αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας

«Αναφορικά με τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω με την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί μαζί του. Άλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα», τονίζει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: