ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Επεισόδια και χημικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Από τα επισόδεια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.


Τρεις διαδηλωτές τραυματίστηκαν σε επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών  - Στο σφυρί μεζονέτα της συζύγου του Τρύφωνα Αποστολόπουλου, ονόματι Μεταξία, γνωστού από τις «φούσκες»!


Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, όταν μέλη του ΠΑΜΕ και κινημάτων που τάσσονται κατά των πλειστηριασμών προσπάθησαν να εισέλθουν στις αίθουσες.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν βίαια ενώ έγινε χρήση και χημικών. Από τα επεισόδια υπήρξαν τρεις τραυματισμοί διαδηλωτών.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.



Οι πλειστηριασμοί αφορούσαν τη μεζονέτα της συζύγου του περιβόητου για τη συμμετοχή του σε χρηματιστηριακές "φούσκες" Τρύφωνα Αποστολόπουλου, ονόματι Μεταξία, αλλά και 5 θέσεις πάρκινγκ κτηριακού συγκροτήματος, το οποίο ανήκει σε κάποια κατασκευαστική εταιρεία των αδερφών Χουβαρδά.



Ένταση και στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια μεταξύ MΑΤ και μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, επί της Αριστοτέλους.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, διαδηλωτές ζήτησαν αρχικά την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και στη συνέχεια άρχισαν να σπρώχνουν τους άνδρες των ΜΑΤ, προσπαθώντας να εισέλθουν στο κτήριο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν απωθώντας τους με τις ασπίδες και σημειώθηκε συμπλοκή με σωματική βία μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Τελικά, οι διαδηλωτές αποχώρησαν χωρίς να μπουν στο κτήριο και κινήθηκαν προς την Τσιμισκή.

Νέα ένταση σημειώθηκε όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ιωάννας Μπιλίση-Χρουσαλά και τα ΜΑΤ επίσης τους απώθησαν.

Με πληροφορίες από avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: