ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Συμφώνησαν για εκλογές με ομοφωνίας... γροθιάς!

Φωτογραφία αρχείου. (Δωρεάν καφές, Πρωτομαγιά στην Πάτρα). 

117 «γενναίοι» εκπροσωπούν την πόλη της κάθε γωνίας και καταστηματάρχης εστίασης! Φαινόμενα εκφυλισμού στη Γ.Σ. !



Εικόνες εκφυλισμού του συνδικαλιστικού κινήματος των καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής παρουσιάστηκαν κατά την Γ. Συνέλευση για εκλογή νέου οργάνου. 

Εν μέσω αντεγκλήσεων και παραιτήσεων, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής στην Πάτρα. 

Και σύμφωνα με το thebest.gr, που παρουσίασε το ρεπορτάζ, η δικαστική αντιπρόσωπος, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, δέχθηκε ότι μόλις 107 μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν, όπως αποφασίστηκε, στις 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τα μέλη που έσπευσαν να εγγραφούν στα Μητρώα του Συλλόγου, εκ των οποίων τα 17 ήταν παρόντα στη Συνέλευση. 
Ωστόσο, περίπου 40 καταστηματάρχες που δεν ήταν εγγεγραμμένοι στο Μητρώο πήγαν στη Συνέλευση και κατέθεσαν ένσταση, η οποία δεν έγινε δεκτή με αποτέλεσμα δύο μέλη του Δ.Σ. να παραιτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: