ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Επέστρεψαν 3,5 δισ. ευρώ από σπατάλη της Ντόρας

Η Ντόρα ως αρχηγός της ΔΗΣΥ πρότα και υπ.Εξ. της ΝΔ μετά.
Στο πλαίσιο της ανάκτησης ασκόπως σπαταληθέντων κονδυλίων, κρυφών λογαριασμών και πάταξης της διαφθοράς, κατόπιν εντολής του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και ενεργειών των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Εξωτερικών, υπό τον πρέσβυ Ν. Βαμβουνάκη, εντοπίστηκε και εξασφαλίστηκε η επιστροφή στο Ελληνικό Δημόσιο, στις 3 Νοεμβρίου, του ποσού των 3.590.957,27 ευρώ. Το ποσό αυτό είχε χορηγηθεί σε συνέχεια υπογραφής Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Αφρικανικής Ένωσης στις 22.9.2008 για τη χρηματοδότηση σειράς προγραμμάτων, επί υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπεγράφη συμφωνία με κανένα μεσάζοντα

Δεν υπεγράφη συμφωνία με κανένα μεσάζοντα και δεν έχει παραδοθεί μέχρι σήµερα καµία ποσότητα πυρομαχικών καθ' όσον αυτό προϋπέθετε την κατάθεση ανέγκλητης πίστωσης, καθιστά σαφές ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και Αναστάσιου Δημοσχάκη για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Σχολιάζοντας την κατάθεση της σχετικής ερώτησης, ο κ. Καμμένος επισημαίνει ότι «πλέον αποδεικνύεται αυτό το οποίο έχω ισχυρισθεί πολλές φορές δημόσια στη Βουλή, δηλαδή ότι η αντιπολιτευτική σας τακτική καθορίζεται - αν δεν υπαγορεύεται - από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά γραφεία, τα δημοσιεύματα των οποίων ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, βρίθουν ανακριβειών, ενώ στις πλείστες των περιπτώσεων εξυπηρετούν σκοπούς πέραν της ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: