ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: To αυγό χτύπησε την κότα…;

Ζούμε, κοντά 8 χρόνια τώρα, σε μια εποχή που οι ένοχοι έγιναν κατήγοροι και τα θύματα παρουσιάστηκαν ως θύτες. Μια μαύρη εποχή που ο φασισμός, ως συστημική εκτόνωση ήταν αναγκαίος. Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η Χρυσή Αυγή -όπως και σύσσωμη η ευρωπαϊκή ακροδεξιά- δεν εκκολάφτηκε, ως εκ θαύματος, μέσα σε μία νύχτα. Ο τοκετός ήταν σιωπηλός και επίπονος. Χρειάστηκε προσπάθεια και… βοήθεια, από έμπειρες «μαίες» τους συστήματος.

Χρειάστηκε να βιώσουμε μια -μνημονιακή- εποχή που, όπως γράφει και ο Θουκυδίδης στην Ιστορία του Πελοποννησιακού πολέμου: «για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων«. Μια εποχή βίαιης φτωχοποίησης, κοινωνικού αυτοματισμού, ανομίας, διαφθοράς, διαπλοκής, μεροληπτικών ΜΜΕ και γιγάντωσης της ακροδεξιάς ρητορικής…

Μια εποχή που οι ένοχοι έγιναν κατήγοροι και τα θύματα παρουσιάστηκαν ως θύτες. Μια μαύρη εποχή που ο φασισμός, ως συστημική εκτόνωση ήταν αναγκαίος. Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: