ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ευ. Τσακαλώτος: Θα μπορέσουμε να βρούμε μια συμφωνία

"Τις επόμενες 3 εβδομάδες θα εργαστούμε ώστε να υπάρξει συμφωνία" υπογράμμισε ο Ε.Τσακαλώτος μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup. "Συμφωνήσαμε το δημοσιονομικό πλεόνασμα και ότι θα συνεχιστεί για 4 χρόνια μετά το 2018" συμπλήρωσε και επεσήμανε ότι τα μέλη των εκπροσώπων των θεσμών δήλωσαν ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος. 


"Υπάρχει γενική συμφωνία ότι η Ελλάδα έχει κάνει ότι έχει δεσμευθεί. Η συμφωνία ήταν ότι θα ξεκαθαρίσουμε τα μέτρα για το χρέος τώρα ώστε να εφαρμοστούν στο τέλος του προγράμματος. Έχουν έρθει λίγο πιο κοντά αλλά στο τέλος της συνάντησης κατανόησαν όλοι ότι δεν υπάρχει καθαρότητα. 

Θα πρέπει να έχουμε το χρόνο για να αποσαφηνιστούν τα μέτρα για το χρέος. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να βρούμε μια συμφωνία, να φτάσουμε σε ένα συμβιβασμό" κατέληξε ο Ευκ.Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: