ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Βρομίσαμε για να κάνει αντιπολίτευση ο Πελετίδης!

Κι έτσι η... επανάσταση Πελετίδη εξελίσσεται στα σκουπίδια, σύμφωνα με το... προστσές του Περισσού!
Περισσότεροι από 1.000 τόνοι απορριμμάτων στους δρόμους της Πάτρας

 
Η τετραήμερη απεργία των υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων, που λήγει σήμερα, γνωστή και ως απεργία Πελετίδη στα σκουπίδια για αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και μόνον, αφού ο Δήμαρχος Πατρέων την πριμοδότησε με διάφορες δηλώσεις του, έχει ως αποτέλεσμα να «ξεχειλίσουν» οι κάδοι των απορριμμάτων στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες της πόλης, με την δημοτική αρχή να κάνει δήθεν έκκληση στους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια, ενώ είναι γνωστές οι υπουργικές διαβεβαιώσεις για την κάλυψη αναγκών των Δήμων, στο πλαίσιο του οικονομικώς εφικτού. 

Η εικόνα σε όλους τους δρόμους της Πάτρας είναι απελπιστική. Η δυσοσμία είναι έντονη τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους περαστικούς, ενώ έντονο πρόβλημα υπάρχει έξω από πολυκαταστήματα και μεγάλα σούπερ μάρκετ. Σε όποιο σημείο της πόλης και να περάσεις, αντικρίζεις σωρούς από απορρίμματα, τα οποία τις επόμενες ώρες θα έχουν κατακλύσει ακόμη και πεζοδρόμια με την διέλευση των πεζών σε κάποια σημεία να είναι ακόμα και αδύνατη.
Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργηθεί από την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων , οι οποίοι συμμετέχουν στην  πανελλαδική απεργία, που προκήρυξαν οι ομοσπονδίες στους ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων, καθώς και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, στους οποίους από του χρόνου θα εξυπηρετούνται τουλάχιστον 400 χιλ. παιδιά και πάντως κανένα δεν θα μείνει εκτός.
 
Καθημερινά στοιβάζονται 250 - 300 τόνοι σκουπιδιών στην Πάτρα, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να παραμένουν εντός και εκτός κάδων περίπου 1.000 τόνοι απορριμμάτων.
 
  Η απεργιακή κινητοποίηση θα λήξει σήμερα 23 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: