ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Στήριξη της ΡΑΠ στα πληρώματα του ΑΣΟ




«Η ΡΑΠ στηρίζει το αίτημα των πληρωμάτων που στεγάζονται στον ΑΣΟ να διασφαλιστεί η παραμονή τους στον χώρο, με πρόβλεψη για ένταξή τους στον σχεδιασμό της αξιοποίησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΑΣΟ.

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν αυτό δεν γίνει αποδεκτό από τη Δημοτική Αρχή, θεωρούμε υποχρέωσή της την άμεση παραχώρηση στα πληρώματα αντίστοιχου χώρου που να πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που αντικειμενικά απαιτούνται.
Η ιστορία των πληρωμάτων και η προσφορά τους στον θεσμό του Καρναβαλιού, δεν επιτρέπει αντιμετώπιση του προβλήματος με ημίμετρα και παραπομπή του στις καλένδες. Σε τέτοιες πρακτικές είμαστε αντίθετοι, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις των καρναβαλικών πληρωμάτων που στεγάζονται στον ΑΣΟ».     

Δεν υπάρχουν σχόλια: