ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Άρρωστοι οι εργατοπατέρες της ΠΟΕΔΗΝ, χωρίς σωτηρία!





Τελικά δεν πήγαν ναύτες  οι ασθενείς που χειρούργησε στο νοσοκομείο Ζακύνθο ο αν. Υπ. Παύλος Πολάκης με την ομάδα του. Χαίρουν άκρας υγείας μας διαβεβαιώνει, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την εργατοπατερίστικη ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, που νοσεί βαριά χωρίς ελπίδα σωτηρίας της!


Έντονη ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη στην απίστευτη ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ στην οποία ανέφερε ότι «αγνοείται η τύχη των τριών μεταφερόμενων ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από τον κο Πολάκη και την μεταφερόμενη ομάδα του».


«Εσείς έχετε αρρωστήσει βαριά» σημειώνει ο αναπλ. υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook «αλλά τώρα θα ασχοληθούν άλλοι μαζί σας όχι εμείς....».

Στην ίδια ανάρτηση αφού χαρακτηρίζει  την ανακοίνωση  «χυδαίο, αντιεπιστημονικό  και ρατσιστικό παραλήρημα της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της ο οποίος εκτελεί συμβόλαια προστασίας της σαπίλας του συστήματος που τον ανέδειξε» υπογραμμίζει ότι οι ασθενείς που χειρουργήθηκαν στην Ζάκυνθο χαίρουν άκρας υγείας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γελοιότητες ΠΟΕΔΗΝ: Ναύτες πήγαν οι ασθενείς Πολάκη;
Παύλος Πολάκης: Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: