ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για το Μουσείο

«Ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι μόνο τιμή» ανέφερε ο Δημ. Τζανακόπουλος απαντώντας σε ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ 

«Ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι μόνο τιμή» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
 
Απάντηση έτσι σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, χαρακτηρίζοντας «κατάπτυστο σχόλιο» τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης για τον Νίκο Μπελογιάννη.

Στην ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων, η ΟΝΝΕΔ αναφέρει: «Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ' αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του "ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς"».

Αναλυτικότερα,  η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

«Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ’αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς».

Ενώ ο ελληνικός λαός αγκομαχά υπό το βάρος της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησής του, ο Πρωθυπουργός θυμήθηκε τον Μπελογιάννη, λαϊκίζοντας για άλλη μια φορά προς τα αριστερά και παρέχοντας πλούσιο θέμα για εσωτερική κατανάλωση, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

Ήδη από την επίσκεψή του στην Κούβα, προκειμένου να τιμήσει έναν δικτάτορα, είχε δείξει τις διαθέσεις και τα προτυπά του. Όσο λυπηρό και αν ακούγεται, η χώρα μας κυβερνάται από νοσταλγούς των χειρότερων εποχών και υποστηρικτές των χειρότερων προτύπων.

Σε αυτήν την εικόνα οπισθοδρόμησης, οι νέοι άνθρωποι έχουμε χρέος να κοιτάμε μπροστά. Να αφήσουμε πίσω το μίσος και τη διχόνοια που ακόμη καταδικάζουν την πατρίδα μας σε έναν ατέρμονο κύκλο εσωστρέφειας και να προχωρήσουμε στη ριζική ανόρθωση της Ελλάδας. Απέναντι σε μια κυβέρνηση που βυθίζει τη χώρα στα μελανότερα σημεία της ιστορίας της, όταν η σημερινή πραγματικότητα παραείναι άβολη, αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα ενώνει τους πολίτες της υπό τη σημαία των κοινών μας αγώνων και της αυριανής της προοπτικής».
Δημοσίευση σχολίου