ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο Μεϊμαράκης αδειάζει τον Μητσοτάκη για τις... μαγκιές

Ο Β. Μεϊμαράκης αντέτεινε στην γραμμή Μητσοτάκη την γραμμή της εθνικής συνεννόησης και της διεύρυνσης του κόμματος.


Δε ψηφίζω είναι
εκ του ασφαλούς

«ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΝΑ ΛΕΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ», ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ Ο Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Ατομική βόμβα αποτελεί για την ΝΔ η ευθεία αμφισβήτηση της γραμμής της ηγεσίας της από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο τ. πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «τζάμπα μαγκιές τα εκ του ασφαλούς «δεν ψηφίζω»» που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

«Είναι τζάμπα μαγκιά να λες δεν ψηφίζω τα μέτρα ή να λες θα αποχωρήσω από τη Βουλή όπως είπε ο Λοβέρδος από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει πλειοψηφία στη Βουλή και δε διακυβεύεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ», υπογράμμισε ο Β. Μεϊμαράκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή. Μάλιστα σημείωσε ότι αν η αντιπολίτευση αποχωρήσει διευκολύνεται ακόμα περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ψηφοφορία γίνεται επί των παρόντων!

Χαρακτηριστική της κατάστασης που υφέρπει στη ΝΔ είναι η φράση του Β. Μεϊμαράκη πως στα κόμματα «υπάρχουν αυτοί που θέλουν να «κ..βλώσουν» το 5%  και οι άλλοι που θέλουν να διευρύνουν τα όρια».

Ο Β. Μεϊμαράκης αντέτεινε στην γραμμή Μητσοτάκη την γραμμή της εθνικής συνεννόησης και της διεύρυνσης του κόμματος. «Από τη στιγμή που και ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ – πόσο μάλλον που αν τα ψηφίσει θα τα εφαρμόσουμε και αν βγούμε και εμείς αύριο τα ίδια θα κάνουμε – δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε τρία τέσσερα βασικά πράγματα -όπως τα πρωτογενή πλεονάσματα- που αφορούν την κρίση», τόνισε και υπενθύμισε ότι «εγώ ήμουν πάντα υπέρ της εθνικής συνεννόησης. Ήμουν και το 2015 είμαι και τώρα και αυτή είναι η κουλτούρα του κόμματου του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη». 

Μάλιστα ο Β. Μεϊμαράκης υπενθύμισε ότι απ’ όπου πέρασε είχε στόχο τη διεύρυνση (ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ, Γραμματεία και προεδρία ΝΔ).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Β. Μεϊμαράκης είχε ενστάσεις για την στάση της ΝΔ, όμως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια ακούγοντας το πρωί τον Μ. Βορίδη να υπποστηρίζει (στον Real) ότι ήταν λάθος της ΝΔ που το 2015 (επί Μεϊμαράκη) ψήφισε την συμφωνία. «Η ΝΔ αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία για να κρατήσει τη χώρα στο ευρω, και τότε εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης», υπενθύμισε με νόημα ο Β. Μεϊμαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: