ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Φαρισαϊσμός Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς

«Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε σήμερα ότι με τη ΝΔ “δεν θα υπάρξει παιδί που δεν θα έχει πρόσβαση σε παιδικό σταθμό”. Γεγονός είναι πάντως ότι σήμερα, με τη συνεργασία των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομίας και Εργασίας, έχουν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς περισσότερα παιδιά από ποτέ, συγκεκριμένα 92.750 παιδιά έναντι 80.326 τη χρονιά 2014-15, στον καιρό του παλιού καθεστώτος» τονίζουν κυβερνητικές πηγές.


Ενώ προσθέτουν ότι «για πρώτη φορά, απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς 44.000 παιδιά, οι γονείς των οποίων βρίσκονται κάτω από το κατώφλι της φτώχειας».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγκαίων δαπανών καλύφθηκε με εθνικούς πόρους και όχι με πόρους του ΕΣΠΑ. Σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται ένα απλό και αντιγραφειοκρατικό σύστημα, φιλικό προς τους γονείς και τις δομές».

«Με το νέο σύστημα καταβάλλονται στους παιδικούς σταθμούς εγκαίρως τα τροφεία και έτσι, για πρώτη φορά, οι εργαζόμενοι εισπράττουν τον μισθό τους τακτικά κάθε μήνα και εξασφαλίζεται η ποιοτική διατροφή των παιδιών και η απρόσκοπτη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών» αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης.

Τέλος τονίζεται ότι είναι «τουλάχιστον περίεργο, ο κ. Μητσοτάκης, ο γνωστός "κόφτης" θέσεων εργασίας σε δημόσιες δομές να αναρωτιέται γιατί το Δημόσιο δεν προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Γιατί δεν το έκανε όσο ήταν ο αρμόδιος υπουργός;».
Δημοσίευση σχολίου