ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η ΚΤΥΠ Α.Ε. για τα προβλήματα σχολικής στέγης


Φωτογραφία αρχείου.


Παρουσιάζονται από το 2008 στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας
 Αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζουν, τουλάχιστον από το 2008, οι μαθητές και οι γονείς της Νέας Μανωλάδας, με ανακοίνωσή της η ΚΤΥΠ Α.Ε. ενημερώνει ότι:

«Η ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. βρίσκεται ήδη σε φάση επικαιροποίησης με βάση τον ΚΕΝΑΚ, των υφιστάμενων μελετών για το νέο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας.
Όμως, απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης του είναι, η έκδοση πρόσκλησης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε η ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. να υποβάλλει πρόταση ένταξης του έργου στο οικείο Π.Ε.Π.
Παράλληλα, η ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, εργάζεται προκειμένου να εξευρεθούν κι άλλες πηγές χρηματοδότησης για την υλοποίηση τόσο αυτού όσο και άλλων έργων σχολικής στέγης σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης, η ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. ενημερώνει ότι κατόπιν αιτήματος (με ημερομηνία 4/11/2016, αριθ. Πρωτ. 14600) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, έχει προχωρήσει σε ανανέωση των Ιδιωτικών Συμφωνητικών Σύστασης Χρησιδανείου για τις Αίθουσες Ελαφράς Λυόμενης Προκατασκευής που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της τοπικής σχολικής κοινότητας και δεν έχει δεχτεί οποιαδήποτε αίτημα για νέες Αίθουσες.
Η συντήρηση των Αιθουσών Ελαφράς Λυόμενης Προκατασκευής είναι αποκλειστική ευθύνη των κατά τόπων Δήμων.
Η διοίκηση της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. δηλώνει ότι παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της για την δημιουργία νέων σύγχρονων δημόσιων εκπαιδευτηρίων και σε καμία περίπτωση δεν προωθεί την διαιώνιση του καθεστώτος των “προκάτ σχολείων” που αποτέλεσαν επιλογή της προηγούμενης πολιτικής περιόδου, ενώ η χρήση τους θα έπρεπε να είναι προσωρινή για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: