ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Με προσφορά ανθέων γαρυφάλου προς το ασθενές φύλο



Από τον χαιρετισμό του δημάρχου Πατρέων, προς τις εορταζόμενες γυναίκες.



Ο Δήμος Πατρέων τίμησε την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας συναντήθηκαν με τις εργαζόμενες στις διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου και μίλησαν σε συγκέντρωση, στο Δημαρχείο, για το πραγματικό νόημα της  Ημέρας όπου αναφέρθηκαν στην ανάγκη να ενισχυθεί ο Αγώνας για ισότιμα δικαιώματα ανδρών και γυναικών, στην εργασία, τη μόρφωση, στην κοινωνική ζωή.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις εργαζόμενες στην Καθαριότητα, όπου σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις σκληρές συνθήκες εργασίας και στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν γυναίκες και άνδρες για να παραμένει η πόλη μας σε ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας. Αναφέρθηκαν επίσης στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αιτημάτων και αναγκών των εργαζόμενων γυναικών (δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους στις παιδικές δημοτικές κατασκηνώσεις, συμμετοχή των παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πατρέων). Κάλεσαν τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να μπουν ορμητικά στην πάλη, στη συλλογική διεκδίκηση και στον ταξικό αγώνα για να έρθουν τα πάνω κάτω με την εργατική τάξη και το λαό στην εξουσία.

Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσαν σε όλες τις γυναίκες του Δήμου από ένα γαρύφαλλο, σύμβολο του αγώνα των εργαζομένων γυναικών. 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: