ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Μπίρμπα, Πεταλά, Γιοβάνης ξεμπροστιάζουν σύμβουλο του Πελετίδη

"Ο σύμβουλος λασπολογίας της δημοτικης αρχής ξαναχτύπησε!!!!! (ζήλεψε τις αθλιότητες της Ελληνοφρένειας). Χαρακτηρίζει σκυλολόι όσους απο το ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να πάνε Αμαλιάδα. Ειναι προκλητικό αυτος που ανακάλυψε την αριστερα και τον κομμουνισμό στα 60 του να κάνει τον πορτιέρη στα εγκαίνια για το μουσείο Μπελογιάννη ..." γράφει στο fb η δημοτική σύμβουλος της ΡΑΠ Ουρανια Μπίρμπα, ανάβοντας.. φωτιές.

Σε ποιον   τα "ρίχνει" η Ουρανία Μπίρμπα; Και ποιου η αλητεία, περιφέρεται στο Δημαρχείο Πατρών, που γράφει η Ντίνα Πεταλά;




Ο σύμβουλος λασπολογίας της δημοτικης αρχής ξαναχτύπησε!!!!! (ζήλεψε τις αθλιότητες της Ελληνοφρένειας) χαρακτηρίζει σκυλολόι όσους απο το ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να πάνε Αμαλιάδα.
Ειναι προκλητικό αυτος που ανακάλυψε την αριστερα κ το κομμουνισμό στα 60 του να κάνει τον πορτιέρη στα εγκαίνια για το μουσείο Μπελογιάννη ...
Nikos Kanellakis Ουρανια οτι εχει πουλαει ο συμβουλος παντογνωστης !!!
Makis Lampros
Makis Lampros Οσοι Συριζαίοι θα πάνε στην Αμαλιάδα,καλό θα είναι το ΚΚΕ να τους πάρει τα δακτυλιτικά αποτυπώματα για να μην θεωρηθούνε πλαστοί !!!..Εν τω μεταξύ ο κακός Σύριζα και το σκυλολόι του, συνεχίζουν να χαρίζουν στον Πελετίδη,παραλιακά μέτωπα,πλατανοδάση πολ...Δείτε περισσότερα
Δημήτρης Αβραμίδης
Δημήτρης Αβραμίδης Προηγουμένως του χάρισαν και μια άνετη εκλογική νίκη...
Makis Lampros
Makis Lampros Σωστά κι ας πρόσεχαν..Ενώ ο Τσίπρας χάριζε στον Πελετίδη τον Δήμο της Πάτρας,το ΚΚΕ έκανε καμπάνια με το σύνθημα ''καλύτερα ο Μπέος παρά ο Συριζαίος'' και στην Περιφέρεια Αττικής ψήφιζε δαγκωτό Σγουρό για να μην εκλεγεί η Δούρου..
Chris D. Val
Chris D. Val Σταλινοποίηση;
Makis Lampros
Makis Lampros Σταλινοποίηση την οποία ποτέ δεν αποκήρυξε το ΚΚΕ,άσχετα με τι παραμύθια έλεγε κατά κατά καιρούς..
Χριστόδουλος Ζησάκης
Χριστόδουλος Ζησάκης ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΤΟΚΚΕ ΤΡΩΕΙ-ΕΦΑΓΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ..
Κώστας Μπουχαγιερ
Κώστας Μπουχαγιερ Περιμένω μέχρι την Δευτέρα το βράδυ.
Eleni Mytilinaki
Γιώργος Πετρόπουλος
Γιώργος Πετρόπουλος Ποιος είναι αυτός βρε Ουρανία. Ζω μακριά κι έχω χάσει τεύχη.
Anastasios Dhmhtrios Siotas



Το ξεμπρόστιασμα του συμβούλου του κ. Πελετίδη, από τον πρ. πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Θόδ. Γιοβάνη

Στάθης Κεραμιδάς
8 ώρες ·

Ο Τσίπρας, αφού δεν άφησε μέχρι τώρα απροσκύνητο ούτε έναν τόπο όπου άφησαν τα κόκαλά τους κομμουνιστές, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Αμαλιάδα για να τιμήσει και τον Νίκο Μπελογιάννη !

Ο τυχοδιωκτισμός του ανδρός, εμφανής.


Αν επρόκειτο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον πολιτικό Αλ.Τσίπρα, θα έλεγα πως η παρουσία του εκεί είναι ανεπιθύμητη.


Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα, όσο κι αν ενοχλεί η υποκριτική στάση του. Επομένως, πρόβλημα δεν είναι η παρουσία εκεί του Πρωθυπουργού. Πρόβλημα είναι - όπως διαβάζουμε - ότι ετοιμάζεται να μεταβεί στην Αμαλιάδα και συριζαίικο σκυλολόι !
Και αυτό είναι πρόκληση !


Φαντάζομαι να μην ακούσουμε και το σύνθημα ΄΄ο αγώνας τώρα δικαιώνεται΄΄



Απάντηση της Ντίνας Πεταλά:  Επειδή και η αλητεία έχει τα όρια της!
 


    Η Ntina Petala κοινοποίησε τη φωτογραφία της.

    Επειδη και η αλητεια εχει τα ορια της!
     

    Σταθης Κεραμιδας, συμβουλος του Δημαρχου Πατρεων Κωστα Πελετιδη.

    Το "Συριζαικο σκυλολοι" που θα παει τη Δευτερα στην Αμαλιαδα, ηταν παντα παρών σε ολους τους Αγωνες. Πολυ σκληρους αγωνες! Και συνεχιζει!

    Εσυ, πες μας που ήσουν μεχρι τα εξηντα σου;
     

    Αντε, γιατι στην Πατρα γνωριζόμαστε ολοι καλα!
     

    Κριμα,
    Κωστα Πελετιδη! Λυπαμαι παρα πολυ!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: