ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Πρωτόκολλο Συνεργασίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»






Η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην εισήγηση που θα κάνει για το θέμα ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Υγεία και την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Βοηθός Περιφερειάρχη Αντώνης Χαροκόπος, αναφέρεται πως κύριος σκοπός του Πρωτοκόλλου, είναι η ενίσχυση του υποστηρικτικού δικτύου για την φροντίδα των παιδιών της Δυτικής Ελλάδας που βρίσκονται σε επίπεδα σε κίνδυνο είτε για λόγους υγείας είτε εξαιτίας της φτώχειας και της έλλειψης επαρκούς οικογενειακού περιβάλλοντος.

«Η συμφωνία συνεργασίας προκύπτει μέσα από το Σχέδιο Δράσης  2017 που ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας, ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα υγείας, αλλά και θέματα προνοιακού χαρακτήρα που ανάγονται στην κοινωνική στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, την αποφυγή του στίγματος και της περιθωριοποίησης και τον συντονισμό φορέων και δικτύου εθελοντών» επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: