ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Πάει και η επιστολή στο Δήμο, την έφαγε η... Μαμούτα!Εμφανώς δυσαρεστημένος ο πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ από την απαξιωτική στάση του Καρναβαλικού Οργανισμού προς στον Σύλλογο.Ουδέποτε έφτασε γραπτό αίτημα του Ε&ΕΣΠ, λέει ο κ. Χρυσοβιτσάνος! - Γ. Ρώρος: Μην θέλει τώρα να βγει κι από πάνω!


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος, απέστειλε προς το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών την ακόλουθη επιστολή, μετά την επιστολή  που έδωσε ο Ε&ΕΣΠ και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Πάτρας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

Κατ' αρχάς στην επιστολή του Ε&ΕΣΠ  ανατρέπονται τα όσα παρακάτω υποστηρίζει ο κ. Χρυσοβιτσάνος, καθώς σύμφωνα με τον Σύλλογο  η στάση του Κερναβαλικού Οργανισμού ήταν τελείως απαξιωτική, παρά την ενημέρωσή του Δήμου για τις αξιόλογες εκδηλώσεις που τέλεσε ο Ε&ΕΣΠ.

Ο πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ Γιώργος Πατρών, με λίγες λέξεις προς το Istologio G. Mosxou, έδωσε τη δέουσα απάντηση: Μη θέλει τώρα ο κ. Χρυσοβιτσάνος να βγει κι από πάνω. Τον καλέσαμε και ήταν απών».

Αυτά ως προκαταρκτικά και ακολουθεί η επιστολή Χρυσοβιτσάνου, μέ την οποία υποστηρίζει ότι η ενημέρωσε του Ε%ΕΣΠ προς τον Δήμο δεν έφθασε στον Καρναβαλικό Οργανισμό. Προφανώς θα την έφαγε η... Μαμούτα!

Να τι αναφέρει ο κ. Χρυσοβιτσάνος, ενημερωτικό με δελτίο που έστειλε στα ΜΜΕ:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Διοίκησης σας, για αιτήματα, που αφορούσαν την διοργάνωση των εκδηλώσεων  σας την τελευταία εβδομάδα του Καρναβαλιού. Αιτήματα που επί το πλείστον δεν ικανοποιήθηκαν από τον Δήμο Πατρέων και από την  Κοινωφελή Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας».

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Πρώτον ότι ουδέποτε έφτασε γραπτό αίτημα στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» αλλά ούτε και στον Πολιτιστικό Οργανισμό, προκειμένου να σας υποστηρίξουμε με τεχνικό εξοπλισμό ή υπηρεσίες όπως για παράδειγμα  πατάρι, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κλπ.
Δεύτερον ποτέ δεν έγινε συζήτηση για συνδιοργάνωση  των φετινών εκδηλώσεων με τον Δήμο Πατρέων.

Αυτό που έγινε ήταν μια συνάντηση την Δευτέρα στις 20 Φλεβάρη, όπου  ενημερώθηκα για τις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου. Επίσης σε αυτήν την συνάντηση ενημερώθηκα ότι σε δύο ώρες, θα γίνει συνέντευξη τύπου. Για το πατάρι και το ηλεκτρικό ρεύμα ειδοποιηθήκαμε  τελευταία στιγμή και από τηλεφώνου.

Ουδέποτε καλεστήκαμε  από τον Εμπορικό Σύλλογο για την επίσκεψη, που έκανε η κριτική επιτροπή, στα καταστήματα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. 

Παρ’ όλα αυτά επειδή δεν είμαστε τυπολάτρες έγινε προσπάθεια, όσο γίνεται να ικανοποιηθούν τα τηλεφωνικά αιτήματα του συλλόγου σας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατόν γιατί οι υπηρεσίες του Δήμου ήταν σε προγραμματισμένες εργασίες για το Καρναβάλι της Πάτρας.

Η πολιτική του Δήμου και των Οργανισμών του είναι και θα είναι να διευκολύνουμε όλους τους φορείς της πόλης, στο μέτρο των δυνατοτήτων των υπηρεσιών και  του τεχνικού εξοπλισμού, που διαθέτει ο Δήμος μας.     

Για παράδειγμα η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» διαθέτει το μουσικό της άρμα σε σχολεία της πόλης, τα οποία έχουν αιτηθεί. Επίσης διαθέσαμε σοκολάτες στο Σύλλογο Μέριμνα. Να υπενθυμίσουμε την περσινή καλή συνεργασία, που είχαμε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι.

Επίσης να γνωρίζετε πως από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής,  βρισκόμαστε στο πλευρό όλων όσων βιώνουν τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ , του κεφαλαίου, που πιστά  υπηρετούν οι μέχρι σήμερα αστικές κυβερνήσεις.

 Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούμε τις όποιες ελάχιστες δυνατότητες   έχουμε στα πλαίσια του αντιλαϊκού «Καλλικράτη» για να παίρνει ανάσα η λαϊκή οικογένεια, σας θυμίζουμε ορισμένα,  όπως την ελάφρυνση από τα δημοτικά τέλη, την κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς για το 80% των παιδιών, την παροχή δεκατιανού στα σχολεία, τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης κ.α. Αυτά τα μέτρα ωφελούν και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που εσείς εκπροσωπείτε.

Επιφυλασσόμαστε για το μέλλον και με συγκεκριμένο και έγκαιρο προγραμματισμό, να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε πάλι».
Δημοσίευση σχολίου