ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Στην Πάτρα πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου


Στην φωτογραφία αρχείου, ΜΑΤατζής ασκείται στο άλμα, προετοιμαζόμενος για την ανάληψη της κυβέρνησης από τον Μητσοτάκη. Άλλοι ράβουν κοστούμια υπουργικά κια άλλοι... αθλούνται! (Φωτογρ. από τις παλιές ξεχασμένες ημέρες της Δεξιάς, της ΝουΔούλας του Σόιμπλε, στο Σύνταγμα...).

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ, η Πάτρα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα φιλοξενήσει, το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών, που είναι και το κορυφαίο γεγονός του κλασσικού αθλητισμού σε εθνικό επίπεδο.

Η άψογη και απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του περυσινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το οποίο πλέον παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ήταν βασικό πλεονέκτημα για την ανάθεση και της φετινής διοργάνωσης.

Έτσι οι Πατρινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τις προσπάθειες κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και τις επιδόσεις τους, ενώ η Πάτρα θα καταγράψει μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση η οποία θα φέρει στην πόλη χιλιάδες επισκέπτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: