ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Καλά ο ποιητής Πολύδωρας, που εννοούμε τι θέλει να πει, μα κι ο κ. Βορίδης, κι ο κ. Άδωνις

Θρασύβουλος Μαυρομμάτης.


Αυτοί δεν είναι του φιλοναζιστικού μπλοκ κύριε Μαυρομμάτη;
Να δικαιολογήσει την προτροπή B. Πολύδωρα για συνεργασία με την ΧΑ, κάτι που αποτελεί κρυφό στόχο της ΝΔ, προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά της που μειώθηκαν από την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, προσπαθεί ο Θρ. Μαυρομμάτης, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας και σημαίνον στέλεχος της ΝΔ στην Πάτρα, με χθεσινό άρθρο του στο thebest.gr (H διπλή στοχευση του ΣΥΡΙΖΑ).

Στην σελίδα «Απόψεις Σχόλια» ο Θρ. Μαυρομμάτης , μετριοπαθές στέλεχος του συντηρητικού χώρου, απαλλάσσει τον Β. Πολύδωρα και αγνοώντας τις φιλοναζιστικές απόψεις στελεχών της ΝΔ, όπως οι Άδωνης και Βορίδης, αναφέρει τα παρακάτω:
«Στρατηγικά, "επιστημονικά" και καλοσχεδιασμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι παραφυάδες του επιχειρούν να περάσουν στην κοινωνία την άποψη και το μηνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς συγγενεύουν η φλερτάρουν με την ακροδεξιά..!!

Και ο στόχος τους είναι διπλός.

α) να περιορίσουν τον ζωτικό χώρο πολιτικής επιρροής της Ν.Δ.  προς το κέντρο με αποστασιοποίηση των κεντρογενών ψηφοφόρων. 

β) να σμικρύνουν την ιδεολογική απόσταση και να χαμηλώσουν το τείχος της με την Χρυσή Αυγή, διευκολύνοντας έτσι τις όποιες διαρροές από το εκλογικό σώμα της Ν.Δ. προς το ναζιστικό μόρφωμα.

Μ' ένα σμπάρο, δηλαδή, δύο τρυγόνια...!!

Τελικός στόχος του καθηλωμένου και αναξιόπιστου ΣΥΡΙΖΑ;
Η πρωτιά στις επόμενες εκλογές για το bonus-δώρο των 50 εδρών, λόγω του εκλογικού νόμου...

Τόσο απλά, τόσο πρόστυχα, τόσο αθεράπευτα και τόσο τραυματικά αριστερά...
________________
Υ.Γ. Ναι, βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι ατυχείς σχετικές δηλώσεις του Βύρωνα--τον οποίο πάντα τιμούμε, και οι οποίες μόνον τον ίδιο φυσικά εκφράζουν και ίσως μόνον κατά τον χρόνο της παρόρμησης...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: