ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για επιτυχία της συγκέντρωσης μετά το ξήλωμα των αφισών του




«Όλοι και όλες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για να ενταχθούμε σε ομάδες δουλειάς από σήμερα (αφισοκολήσεις, αναρτήσεις πανό, κιόσκι στην πλατεία Γεωργίου, μικροφωνική, πειφρούρηση, κ.λ.π.) έτσι ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν φιμώνεται». 

Με το παραπάνω κάλεσμα η Γραμματεία Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τα μέλη του κόμματος για την επιτυχία της συγκέντρωσης, μετά ο ξήλωμα των αφισών του κόμματος από συνεργεία του Δήμου Πατρέων, τη στιγμή που ακόμη είναι αναρτημένες οι αφίσες και τα χαρτοπανό δράσεων άλλων κομμάτων ή ιδιωτικών επαγγελματικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που άφησε η ενέργεια φίμωσής του. Και στο πλαίσιο αυτό χίλιες νέες αφίσες παραγγέλθηκαν στο τυπογραφείο για να αναρτηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Στο κάλεσμα της Γραμματείας Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που έγινε χθες,  αναφέρεται:

«Σύντροφοι-ισσες
Από σήμερα έως και την Πέμπτη, πρέπει να δώσουμε όλοι/ες το παρών στις δράσεις ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα.
Ο Δήμος Πατρέων με προκλητικό τρόπο κατέβασε τα χαρτόνια και τα πανό που είχαμε κρεμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό ενημέρωσης του κόσμου με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και συντονισμό.
Η ομιλία της Πέμπτης έχει σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά συγκυρίας και πρέπει να πάρει χαρακτήρα παλλαϊκού ξεσηκωμού και κατά συνέπεια η ευθύνη μιας επιτυχημένης εκδήλωσης είναι συλλογική αλλά και προσωπική.

Όλοι και όλες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για να ενταχθούμε σε ομάδες δουλειάς από σήμερα (αφισοκολήσεις, αναρτήσεις πανό, κιόσκι στην πλατεία Γεωργίου, μικροφωνική, πειφρούρηση, κ.λ.π.) έτσι ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν φιμώνεται.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα επιτευχθεί με τη συμμετοχή στη δράση, όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: