ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Μήνυμα της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου


Μία εικόνα ίση με χίλιες λέξεις. Από το παράνομο τρικ του ΠΑΜ. (Φωτογραφία αρχείου του Istologiou G. Mosxou).


«Για να ανακτήσουμε όσα χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και στον τομέα του Αθλητισμού, απαιτείται ακόμη σκληρή δουλειά και κοινή προσπάθεια όλων μας»

Με αφορμή την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Στις 17 Νοέμβρη του 1973, οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας πρωτοστάτησαν στον αγώνα των Ελλήνων απέναντι στην τυραννία της Χούντας των συνταγματαρχών, διεκδικώντας «Ψωμί - Παιδεία – Ελευθερία».
Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά, η ελληνική κοινωνία βγαίνει από μια μακρά περίοδο λιτότητας, κατά την οποία το κοινωνικό αγαθό του Αθλητισμού ήταν από τα πρώτα που μπήκαν στο στόχαστρο των πολιτικών των μνημονίων, με ολέθριες συνέπειες για την αθλητική οικογένεια.
Για εμάς, η υπεράσπιση του κοινωνικού αγαθού του αθλητισμού, με Δημοκρατία και Διαφάνεια στη λειτουργία του, αποτελεί κορωνίδα της πολιτικής μας και σε αυτή την κατεύθυνση πορευόμαστε καθημερινά, ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες, στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της άθλησης και της φυσικής αγωγής.
Για να ανακτήσουμε όσα χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και στον τομέα του Αθλητισμού, απαιτείται ακόμη σκληρή δουλειά και κοινή προσπάθεια όλων μας.
Για αυτό και ο αγώνας για μία κοινωνία Δημοκρατίας και ίσων ευκαιριών είναι πάντα επίκαιρος.
Καλούμε τους νέους, τους εργαζόμενους και κάθε πολίτη να συμμετέχουν στις επετειακές εκδηλώσεις και την πορεία της 17ης Νοέμβρη που θα γίνουν στην Πάτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: