ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΡΑΠ: Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα της Δικτατορίας



«Οι φοιτητικές εξεγέρσεις, στο Πολυτεχνείο, στην Νομική, αλλά και εδώ στην Πάτρα, στο Παράρτημα του Παν/μίου στην οδό Κορίνθου, κατέδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο ότι οι τυραννίες μπορεί ενίοτε να εγκαθιδρύονται αλλά δεν γίνονται ποτέ ανεκτές στη συνείδηση των κοινωνιών. Ο παλλαϊκός αγώνας για Ελευθερία, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη αποτέλεσε, και αποτελεί ακόμα και σήμερα, το ύψιστο καθήκον μιας κοινωνίας που προσπαθεί να αναμετρηθεί με το μέλλον της.

Στα θύματα, τους βασανισμένους και τους εξορισμένους για τις ιδέες τους και τους αγώνες τους, αποτίουμε φόρο τιμής και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι στο δρόμο που χάραξαν. Γιατί ελευθερία χωρίς δημοκρατία και δημοκρατία χωρίς ελευθερία δεν μπορούν να υπάρξουν. Όπου δε, επιχειρήθηκε το ένα χωρίς το άλλο δεν οδήγησε στην κοινωνική δικαιοσύνη αλλά στην ανισότητα και στον αυταρχισμό.
Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη καλεί το λαό της Πάτρας να δώσει με τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης το μήνυμα ότι οι αγώνες συνεχίζονται, παρά τις όποιες προσπάθειες το Πολυτεχνείο να μετατραπεί είτε σε μια φιέστα είτε σε μια προσπάθεια διαχωρισμού του λαού μας σε «επαναστάτες» και «αντεπαναστάτες».
Δεν χαρίζουμε τίποτε και σε κανέναν. Όπως και οι αγωνιστές δεν χαρίζουν τον αγώνα τους σε κανέναν παρά μόνο στο λαό μας.  
Πάτρα, 16.11.2017
ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: