ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πρόεδροι ΠΑΕ, διαιτητές και παράγοντες της ΕΠΟ σε δίκη

Από την γνωριμία με τις πρότυπες ακαδημίες του Προμηθέα που βασίζονται στο πρόγραμμα «Νους» την οποία είχε στις 2 Νοεμβρίου 2017,  ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στο μέσον της φωτογραφίας, όταν επισκέφθηκε την Πάτρα. Το πρόγραμμα «Νους» εφαρμόζεται από την Πατρινή ομάδα για τέταρτη χρονιά φέτος και αφορά την πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση παιδιών πέρα από την αθλητική τους εξέλιξη. Πρόκειται για την διαφορετική αντίληψη περί του Αθλητισμού.

 

Βόμβα Βασιλειάδη
στο ποδόσφαιρο

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ - ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ


Το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα παραπέμπει σε δίκη 28 άτομα για την πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων πολύ γνωστά άτομα, παλιά στελέχη της ΕΠΟ και πρώην διαιτητές.

Οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο σκαμνί για σύσταση συμμορίας και για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και παλιά στελέχη της ΕΠΟ και πρώην διεθνείς διαιτητές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κι ενώ αύριο (8/11) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου, μεταξύ των κατηγορουμένων υπάρχει ο ιδιοκτήτης μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, καθώς και άλλοι δύο μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ των Αθηνών και της επαρχίας. Όπως έγινε γνωστό η παραπομπή έγινε κατά πλειοψηφία (2-1) για 28 από τους 35 κατηγορούμενους.

Το βούλευμα αποκλείει την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, αλλά παραπέμπει 8 από τους κατηγορουμένους για σύσταση συμμορίας.

Το Συμβούλιο Εφετών έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος προσωρινής κράτησης του ιδιοκτήτη της μεγάλης ΠΑΕ.

Όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης πληροφορήθηκε το εισαγγελικό βούλευμα ενώ βρισκόταν σε πάνελ συζήτησης για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο στις Βρυξέλλες

Ο υφυπουργός αθλητισμού ήταν ένας από τους ομιλητές στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στελιος Κούλογλου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε κάποια στιγμή ο κ. Βασιλειάδης άρχισε να κοιτάζει επίμονα την ενημέρωση που λάμβανε με μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο. Λίγο πριν τον... παρεξηγήσουν οι παρευρισκόμενοι, είχε ήδη φτάσει στις Βρυξέλλες η δημοσιογραφική πληροφορία για το εισαγγελικό βούλευμα.

Με το τέλος του κύκλου συζήτησεων ο υφυπουργός αποχώρησε από την αίθουσα και είχε «ανοιχτή γραμμή» με την Αθήνα ενώ δεχθηκε κλήση και απο το γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Στην επίσημη τοποθέτηση του ο κ. Βασιλειάδης παρέμεινε επιφυλακτικός μέχρι να πάρει στα χέρια του το βούλευμα.

Πηγή ΑΠΕ-avg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: