ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση για τις Θεραπείες Πολλαπλής Σκλήρυνσης



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του ετήσιου σχεδίου δράσης, πρόληψης, προαγωγής της υγείας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας επιστημονική εκδήλωση με θέμα:

«Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Θεραπειών Πολλαπλής Σκλήρυνσης», την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».
Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ, Αντώνης Χαροκόπος, ενώ έγκριτοι επιστήμονες (ο κος Ιωάννης Ελλούλ – Αν. Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ο κος Γεώργιος Μανωλέσος – Ψυχίατρος, τ. Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και η κα Μαρίνα Θεοδωρίτση – Φυσικοθεραπεύτρια, ΟΕΠ Leader, Εργ. Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας) θα παρουσιάσουν θέματα του επιστημονικού και ερευνητικού τους έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: