ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ελάτε κύριοι, όσοι πιστοί Κεντροαριστερά προσέλθετε!

Ευάγγελος Φλωράτος στο thebest.gr:«Ψήφισα στις εκλογές τις Κεντροαριστεράς για να βοηθήσω στην προσέλευση» - Ποιον "σταύρωσε" «Πατριωτική κίνηση εθνικής ενότητας» ήταν η ψήφος του πρώην Δημάρχου Πατρέων, όπως δηλώνει
 
Τώρα για καλό ήταν ή για κακό; Ακόμη δεν ξέρω να σας απαντήσω. Γι αυτό κρατώ την παρατήρηση του κυρίου Φλωράτου, που δικαιολόγησε την ψήφο του υπέρ της Κεντροαριστεράς επισημαίνοντας πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Άλλωστε ειδε πόρτα ανοιχτήν και μπήκε! 
 
Κι ακόμη ότι όπως είπε, από την στιγμή που προσήλθε για ψήφο ήταν για καλό, αφού μάλιστα η προσέλευση ψηφοφόρων ήταν πέραν των προσδοκιών των οργανωτών, αφ' ης στιγμής  ψήφισε και ο κύριος Ευάγγελος. 
 
Αν κρίνω δε από την προεκλογική δήλωση του κ. Μάνου των ταύρων, κλασικού νεοφιλελεύθερου της Δεξιάς παράταξης με την οποία στήριξε το κόμμα ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη στις εκλογές του 2015 για να προηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, αλλά η κάλπη, πεισματάρα, τον διέψευσε, τότε και τη δήλωση Φλωράτου μην την πέρνουμε τοις μετρητοίς, αφού... άλλα θέλει ο γάιδαρος κι άλλα ο... γαιδουριάρης, κατά το γνωμικό του λαού μας. 
 
Πάντως  συνεπίκουρος των Φλωράτου και Μάνου ήρθε ο καθαιρεθείς για ατασθαλία πρ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ψωμιάδη, που στήριξε και αυτός της Κεντροαριστερά!!!

Όσον αφορά την συνεισφορά του κ. Φλωρτάτου στην Κεντροαριστερά υτην ντοκουμεντάρει το thebest.gr, το οποίο γράφει:

«Εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή του πρώην Δήμαρχου Πατρέων Ευάγγελου Φλωράτου στις εκλογές ανάδειξης αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο κύριος Φλωράτος  είπε  στο thebest.gr πως στην κάλπη τον οδήγησε το "αίσθημα της κοινωνικής ενότητας".

Όπως λέει χαρακτηριστικά, «η ψήφος μου ήταν μια πατριωτική κίνηση. Μόνο ενωμένοι, με στέρεα κυβέρνηση μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα». Και προσθέτει:

«Βγήκα στην Τριών Ναυάρχων, είδα αρκετό κόσμο και είπα να βοηθήσω στην προσέλευση. Όσο περισσότεροι συμμετείχαν, τόσο ασφαλέστερο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μπήκα σαν φίλος, έδωσα το αντίτιμό μου και συμμετείχα στην διαδικασία.

Οφείλουμε να ενισχύσουμε μια δύναμη που προσπαθεί να ανασυνταχθεί και δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη της. Εγώ εξάλλου δεν εντάχθηκα ποτέ κάπου πολιτικά».

Όπως μάλιστα λέει με αρκετό χιούμορ: «Έκαναν εκτίμηση για 150.000 συμμετοχές, πήγα κι εγώ και ξεπέρασαν τις 200.000».

Συνεχίζοντας ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων, ανέφερε την σημασία που θα πρέπει να έχει ο νέος φορέας στην επόμενη βουλή.

«Το νέο εκλογικό σύστημα εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για συνεργασίες και εμείς οφείλουμε να τις καλλιεργούμε. Η επόμενη βουλή πρέπει να έχει ισχυρή πλειοψηφία. Πρέπει να μπούμε σε ενωτική πορεία, στα πρότυπα όλων των Ευρωπαϊκών κρατών».

Όσο για τον ποιον ψήφισε, ο κ. Φλωράτος τονίζει: «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Η ειλικρινής μου πρόθεση ήταν να βοηθήσω στην προσέλευση.

Ψήφισα τον κ. Μανιάτη, χωρίς να είναι φίλος μου. Κυρίως γιατί βοήθησε σαν Υπουργός με τα πετρέλαια στην περιοχή.

Αλλά δεν πήγα σε καμία περίπτωση για να ψηφίσω τον Μανιάτη, στόχος μου ήταν το ισχυρό αποτέλεσμα.

Αν δεν υπάρξει υγιής συμπόρευση στη διοίκηση του κράτους δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: