ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Βραβεία ΠΣΑΤ στους αθλητικούς συντάκτες ΕΣΗΕΠΗΝ



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, συγχαίρει τα μέλη της: Σταύρο Ζορμπαλά, Γιώργο Μιμίκο καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες της εφημερίδας «Πατρίς» του Ηρακλείου Κρήτης για την βράβευση τους στην 19η τελετή απονομής των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017. 

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του ΠΣΑΤ τιμήθηκε όχι μόνο η μνήμη των δημοσιογράφων που έφυγαν από τη ζωή, αλλά έγιναν και ειδικές τιμητικές διακρίσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου, για τη σημαντική συμβολή της στην αθλητική ενημέρωση της Περιφέρειας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων λειτουργίας της. Στη συνέχεια, ανάμεσα στους φετινούς βραβευόμενους, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, ήταν ο Γιώργος Μιμίκος (Έπαθλο «Νίκος Σωτηρίου») για την σειρά θεμάτων με τίτλο: «Αθλητικές Ιστορίες» στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» του Ηρακλείου. Επίσης, ο Σταύρος Ζορμπαλάς (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»), για το αφιέρωμα στα 86 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης στην «ΕΡΤ Τρίπολης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: