ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Αυτοαναβαθμίζεται αυτονομούμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης

Υπερκέρασε τον Κυρ. Μητσοτάκη αγνοώντας την στρατηγική της ΝΔ

Αναβαθμίζει μτο ρόλο του στην ΔΔ ο αντιπρόεδρος της Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς μετά το άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού στο Γιουτούμπ χθές, ξεκίνησε παρουσία εβδομαδιαίων αναρτήσεων, πέραν των επίσημων θέσεων της ΝΔ, σε ζητήματα που η ίδια κρίνει ότι δεν πρέπει να σηκώσει.


Για παράδειγμα στο ζήτημα της καταστροφής από τις πλημμύρες στη Δ. Αττική, ενώ ο Κυρ. Μητσοτάκης δηλώνει πως δεν θα κάνει αντιπολίτευση ππανω από τους νεκρούς των πλημμυρών, ο Άδωνις δεν ικανοποιείται και θέλοντας να τραβήξει το κόμμα πιο ακροδεξιά επιμένει στη δική του γραμμή, επιτιθέμενος στον Πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ  για το ζήτημα των πλημμυρών. Κι έχει συνέχεια όπως μας πληροφορεί.

Νέο επεισόδιο Άδωνι Γεωργιάδη έχουμε με δηλώσεις του  στο γερμανικό περιοδικό FOCUS, όπου ούτε λίγο, μήτε πολύ, κατηγορεί την ΕΕ για για ΣΥΡΙΖΑία, που καλύπτει τον Αλ. Τσίπρα στην καταστροφική πολιτική του στον τομέα της Υγείας.

Με αποτέλεσμα «ατζέντη' επιχειρηματικών συμφερόντων», να χαρακτηρίζει τον 'Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο περιοδικό Focus, και του καταλογίζει ότι «ξεπερνά τα δικά του όρια της φαιδρότητας».

Ειδικότερα, σε σχόλιο με υψηλούς τόνους που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Α. Γεωργιάδης ξεπερνά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα δικά του όρια της φαιδρότητας», καθώς «με τις δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus, φέρεται να εγκαλεί το σύνολο της Ε.Ε., ότι δήθεν παραβιάζει κανόνες προς όφελος του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα». 

«Δεν διστάζει, δηλαδή, να ζητά μια σκληρότερη στάση της ΕΕ απέναντι στην χώρα...», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Ελληνική κρίση - Έκκληση στην Ευρώπη» γράφει, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για την αδύναμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

«Η ΕΕ παραβίασε κανόνες» προς όφελος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «σε κρίσιμες περιπτώσεις και τον άφησε να κάνει ό,τι θέλει», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει το άρθρο του γερμανικού περιοδικού.

Αυτά και ακόμη έπεται συνέχεια, καθώς οι βολές του αυτονομημένου αντιπροέδρου της ΝΔ φθάνουν και στην αυλή του Προέδρου Κυρ. Μητσοτάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: