ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Τσίπρας: Ηθικός αυτουργός συκοφαντίας ο Μητσοτάκης

Θα παραστεί στη Βουλή ο Πρωθυπουργός τη Δευτέρα, με την ελπίδα ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ηθικός αυτουργός της συκοφαντίας θα έχει το πολιτικό σθένος να παρουσιαστεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει τα όσα ανυπόστατα έχει τόσες μέρες έχει αναπαράξει η ΝΔ όσο και μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Σύγκρουση την
ερχόμενη Δευτέρα

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: «ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ»



O πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία ζητά την αναβολή της αυριανής συζήτησης για την πώληση βλημάτων στης Σαουδική Αραβία που πραγματοποιείται μετά από ερώτηση που έχει καταθέσει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας την Πέμπτη 23-11-2017 θα βρίσκεται στο Παρίσι, προκειμένου να τιμηθεί με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Πρωθυπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρήσεων.

Το πρωί της Παρασκευής, 24-11-2017, ο Πρωθυπουργός θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την Ανατολική Εταιρική Σχέση, όπου συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών-μελών της ΕΕ και των έξι ανατολικών χωρών-εταίρων (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία).


Έτσι ζήτησε την αναβολή της συζήτησης προκειμένου να επιστρέψει και να είναι παρών στη διεξαγωγή της συζήτησης στην Βουλή. 

«Επειδή δεν πρόκειται να ανεχτώ ανοίκειες και γραφικές επιθέσεις σας ζητώ να μεταθέσετε εκ νέου την συζήτηση της σχετικής επίκαιρης επερώτησης για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου προκειμένου να παρευρεθώ και να τοποθετηθώ κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας στην επιστολή και προσθέτει:

«Παρά το γεγονός ότι ουδέποτε πρωθυπουργός της χώρας έχει παρευρεθεί ή πολύ περισσότερο τοποθετηθεί σε διαδιακασία επίκαιρης επερώτησης η επιχείρηση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει εκ μέρους μου αναπάντητη.

Και τούτο με την ελπίδα ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ηθικός αυτουργός της συκοφαντίας θα έχει το πολιτικό σθένος να παρουσιαστεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει τα όσα ανυπόστατα έχει τόσες μέρες έχει αναπαράξει η ΝΔ όσο και μεγάλη μερίδα του Τύπου».

Η ΝΔ δεν δέχεται να αλλάξει ημερομηνία ενώ ο Δημ. Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει γραφικότητες τις θέσεις της ΝΔ. Στο μεταξύ στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία η επερώτηση της ΝΔ για την πώληση όπλων στην Σ. Αραβία να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα. Υπέρ της πρότασης αυτής τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ποτάμι.

Μαξίμου, ΝΔ, ανταλλάσσουν βέλη

Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την άρνηση της ΝΔ για την μετάθεση της συζήτησης για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

“Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία.

Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος”, καταλήγει το σχόλιο του Μαξίμου.

Με τίτλο «Κοίτα ποιος μιλάει...» απάντησε η ΝΔ λέγοντας συγκεκριμένα:
    «Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: