ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η μονή καμπούρα του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη


Υλοποιώντας την γραμμή του ΚΚΕ και του Κουτσούμπα, ο Κώστας Πελετίδης μπήκε σε ξένα χωράφια και την πάτησε! (Φωτογρ. Αρχείου)


Κι επειδή μπαίνει στα χωράφια της Περιφερειάρχης Αττικής Ρένας Δούρου, η απάντησή της είναι άμεση και καθαρή


Κάποτε  μία καμήλα με μονή καμπούρα, έβλεπε στο δρόμο να περπατά μπροστά της μία άλλη καμήλα, η οποία όμως είχε στους ώμους της διπλή καμπούρα. Νομίζοντας λοιπόν πως είναι πιο όμορφη από την μπροστινή της της είπε με καμάρη:

Δεν με βλέπεις κυρά μου, πόσο ωραία είμαι εγώ που δεν έχω δύο καμπούρες στην πλάτη μου; 

Κι από τότε ο λαός μας, όταν θέλει να καυτηριάσει ατόν που κομπορημονεί σε βάρος άλλων λέει το χαρακτηριστικό: Κοίτα την καμπούρα σου κι άσε τους άλλους.
 

Κάπως έτσι σκέφτεται ο απλώς Πατρινός πολίτης μαθαίνοντας ότι ο δήμαρχός του Πελετίδης, έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην Δυτ. Αττική (Μάνδρα κλπ), αλλά δεν κοιτάζει στην πόλη του που ακόμη, ενώ διανύουμε τον μήνα Νοέμβριο και τα μισά και πλέον ρέματα δεν έχουν καθαριστεί. Μεταξύ αυτών και ο Χάραδρος, ο Μείλιχος, ο Γλαύκος και άλλα επικίνδυνα για την πόλη ρέματα, χείμαρροι και ποτάμια.

Κι επειδή μπαίνει στα χωράφια της Περιφερειάρχης Αττικής Ρένας Δούρου, η απάντησή της σε όσους ενεργούντες πολιτικάντικα είναι άμεση και καθαρή. 


 
Όμως ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για τις τεράστιες ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα αναφέροντας τα εξής:

«Οι καταστροφικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική, αναδεικνύουν ακόμα μία φορά τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε αντιπλημμυρικά έργα σε ολόκληρη τη χώρα. Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής ήταν αυτή τη φορά τα θύματα των τραγικών ελλείψεων σε έργα υποδομής και προστασίας της ζωής και της περιουσίας τους. Ελλείψεις για τις οποίες οι ευθύνες βαραίνουν τόσο τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, όσο και τη σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως τον Ιούλη του 2017 το υπουργείο Περιβάλλοντος εκτιμούσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας στη Νέα Πέραμο και άρα δεν χρειάζονται αντιπλημμυρικά έργα!

Είναι η πολιτική απαξίωσης της ζωής, της κατοικίας και του περιβάλλοντος του λαού μας που οδηγεί σήμερα στο τραγικό αποτέλεσμα να πνίγονται άνθρωποι μέσα στον αστικό ιστό. Είναι η πολιτική της υπηρέτησης των συμφερόντων των μεγαλοκατασκευαστών, των βιομηχάνων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν χρηματοδοτεί έργα τα οποία δεν αποφέρουν κέρδος! Συνεπώς σε προτεραιότητα μπαίνουν έργα που θα «αποσβέσουν» άμεσα το κόστος κατασκευής τους, γι’ αυτό παραδίδουν στους επιχειρηματικούς ομίλους οδικούς άξονες και γέφυρες. Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν είναι στην προτεραιότητά τους  γιατί δεν έχουν την “ανταπόδοση” που θέλουν».

Η απάντηση της Ρένας Δούρου





Ø Διάψευση αναπαραγόμενων ψευδών ειδήσεων (17.11.2017)

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25292:diapsefsi-anaparagomenon-psevdon-eidiseon&catid=3&Itemid=31


Κατηγορηματικά διαψεύδει η Περιφέρεια Αττικής τη συστηματική αναπαραγωγή ψευδών ανακριβών ειδήσεων από ορισμένα εκδοτικά κέντρα (ιστοσελίδες, τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς) σχετικά με δήθεν αδράνεια της Περιφέρειας για τη μελέτη σχετικά με το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης.
Η μελέτη δεν βρίσκεται στα συρτάρια της Περιφέρειας όπως συνειδητά παραπληροφορούν ορισμένοι. Έχει δεσμεύσει 12 εκατομμύρια στον προϋπολογισμό της, εγκρίνει τη μελέτη από το 2014, την έχει στείλει στο Δασαρχείο του Δήμου Αιγάλεω, για να λάβει από αυτό το... 2017 την απάντηση ότι τη βάζει στο αρχείο και ότι ζητάει νέα στοιχεία! Η υπόθεση αποτελεί τη συμπύκνωση όλων των χρόνιων δυσλειτουργιών της δημόσιας διοίκησης που λειτουργούν ως τροχοπέδη και διαιωνίζουν την αναποτελεσματικότητα, ειδικά σε κρίσιμα έργα όπως το συγκεκριμένο. Αυτή ακριβώς ήταν και η αιτία κατάθεσης από την Περιφερειάρχη της αναφοράς της στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου: να μπει τέλος στην κουλτούρα της ατιμωρησίας και της ανευθυνότητας.
Σε ό,τι δε αφορά δήθεν δήλωση της Περιφερειάρχη, το 2014, περί αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται σε 6 μήνες, η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε η Περιφερειάρχης είπε ή έγραψε κάτι τέτοιο. Πρόκειται για κοπτοραπτική παραπληροφόρησης από συγκεκριμένες ιστοσελίδες και κανάλια. Είναι η επιτομή της κατασκευασμένης είδησης, fakenews, που στοχοποιεί συκοφαντικά πρόσωπα και θεσμούς. Δυστυχώς για τους εμπνευστές των συκοφαντικών, ψευδών δημοσιευμάτων, και ευτυχώς για τους πολίτες, η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Γι’ αυτό και επιχειρούν να την αλλάξουν και να την προσαρμόσουν στα συμφέροντά τους. 

Ø Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής (16.11.2017)

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25280:kleista-ola-ta-sxoleia-tis-attikis&catid=3&Itemid=31

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

Ø Η Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε τη συνδρομή του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών για τη διενέργεια αυτοψίας (16.11.2017)

Η Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε τη συνδρομή του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών κ. Δ. Τσαγκά για τη διενέργεια αυτοψίας στο όρος Πατέρα και στις πληγείσες περιοχές για τον εντοπισμό των αιτίων που συντέλεσαν στη μεγάλη αυτή καταστροφή και στην υποβολή σχετικών προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς για την αποφυγή παρόμοιου φαινομένου στο μέλλον.

Ø Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενημέρωσε η Περιφερειάρχης (16.11.2017)

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25271:tin-eisaggelea-tou-areiou-pagou-enimerose-i-perifereiarxis&catid=3&Itemid=31

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Δημητρίου για την απώλεια της ζωής των συμπολιτών μας και την καταστροφή των περιουσιών και των δημοσίων υποδομών, κατέθεσε η Περιφερειάρχης Αττικής. Συγκεκριμένα με την αναφορά ζητείται η διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών που οδήγησαν στην πρωτόγνωρη αυτή καταστροφή.
H Εισαγγελέας ενημερώθηκε για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας, το οποίο αριθμεί 163 έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, συνολικού προϋπολογισμού 508.769.259,82 ευρώαπό ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Αντίστοιχα, έχουν ενταχθεί 36 αντιπλημμυρικά έργα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολική χρηματοδότηση ύψους 48.870.137,05 ευρώκαι 16 έργα στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 με συνολική χρηματοδότηση ύψους 54.316.991,99 ευρώ. Ειδικά για τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, η σχετική χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων ανέρχεται στο ποσό των 57.854.985,63 ευρώ.
Ταυτόχρονα η Εισαγγελέας ενημερώθηκε για το ιδιαίτερα δαιδαλώδες και χρονοβόρο θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των έργων που προσκρούει σε χρόνιες παθογένειες του ελληνικού δημοσίου, όπως η επικάλυψη αρμοδιοτήτων και η διάχυση ευθυνών μεταξύ των φορέων του ελληνικού δημοσίου. Οι εγκρίσεις και οι παρακολουθήσεις των έργων από αρχαιολογικές υπηρεσίες, οι περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις των έργων και οι οριοθετήσεις των ρεμάτων αλλά και οι αυθαιρεσίες, η άναρχη δόμηση και έλλειψη πολεοδομικού σχεδιασμού, καθυστερούν ακόμη περισσότερο την υλοποίηση των έργων. Επιπλέον, το νομοθετικό πλαίσιο των διαγωνιστικών διαδικασιών, η διαδικασία των ενστάσεων, η έννομη προστασία των διαγωνιζόμενων και ο χρόνος γενικά που απαιτείται μέχρι την εγκατάσταση των αναδόχων και η σημαντική υποστελέχωση των Υπηρεσιών του Δημοσίου σε εξειδικευμένο προσωπικό δεν συμβάλλουν στην έγκαιρη υλοποίηση έργων.
Εξάλλου, η Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε τη συνδρομή του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών κ. Δ. Τσαγκά για τη διενέργεια αυτοψίας στο όρος Πατέρα και στις πληγείσες περιοχές για τον εντοπισμό των αιτίων που συντέλεσαν στη μεγάλη αυτή καταστροφή και στην υποβολή σχετικών προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς για την αποφυγή παρόμοιου φαινομένου στο μέλλον.

Προμήθεια πρόχειρων γευμάτων στους πληγέντες
Από χθες η Περιφέρεια Αττικής έχει μεριμνήσει για την προμήθεια πρόχειρων γευμάτων και εμφιαλωμένου νερού τα οποία διανέμονται και σήμερα στο Δημαρχείο Μάνδρας.
Ήδη, από χθες επιχειρούν 5 χωματουργικά μηχανήματα τύπου JCB, 3 φορτωτές, 2 τσάπες, 4 αντλιοφόρα οχήματα, 1 βυτιοφόρο, 1 γερανός, 4 φορτηγά και 4 αυτοκίνητα τύπου 4Χ4.
Παράλληλα από σήμερα το πρωί συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής διενεργούν αυτοψίες, τόσο για την εισήγηση προτάσεων για την αποκατάσταση των ζημιών όσο και για την καταγραφή τους και την ενημέρωση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί για την αποζημίωσή τους. 

Ø Δήλωση Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου μετά από την κατάθεση αναφοράς στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου (15.11.2017)

https://youtu.be/EIUEqZrTtog

Κατά τη χθεσινή κατάθεση αναφοράς από την Περιφερειάρχη Ρ. Δούρου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.
Εισαγγελέας ενημερώθηκε για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας, το οποίο αριθμεί 163 έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, συνολικού προϋπολογισμού 508.769.259,82 ευρώαπό ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Αντίστοιχα, έχουν ενταχθεί 36 αντιπλημμυρικά έργα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολική χρηματοδότηση ύψους 48.870.137,05 ευρώ και 16 έργα στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 με συνολική χρηματοδότηση ύψους 54.316.991,99 ευρώΕιδικά για τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, η σχετική χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων ανέρχεται στο ποσό των 57.854.985,63 ευρώ.
Ταυτόχρονα η Εισαγγελέας ενημερώθηκε για το ιδιαίτερα δαιδαλώδες και χρονοβόρο θεσμικό πλαίσιο, υλοποίησης των έργων που  προσκρούει σε χρόνιες παθογένειες του ελληνικού δημοσίου, όπως η επικάλυψη αρμοδιοτήτων και η διάχυση ευθυνών μεταξύ των φορέων του ελληνικού δημοσίου. Οι εγκρίσεις και οι παρακολουθήσεις των έργων από αρχαιολογικές υπηρεσίες, οι περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις των έργων και οι οριοθετήσεις των ρεμάτων αλλά και οι αυθαιρεσίες, η άναρχη δόμηση και έλλειψη πολεοδομικού σχεδιασμού, καθυστερούν ακόμη περισσότερο την υλοποίηση των έργων. Επιπλέον, το νομοθετικό πλαίσιο των διαγωνιστικών διαδικασιών, η διαδικασία των ενστάσεων, η έννομη προστασία των διαγωνιζόμενων και ο χρόνος γενικά που απαιτείται μέχρι την εγκατάσταση των αναδόχων και  η σημαντική υποστελέχωση των Υπηρεσιών του Δημοσίου σε εξειδικευμένο προσωπικό δεν συμβάλλουν στην έγκαιρη υλοποίηση έργων.
Απομαγνητοφώνηση δήλωσης στην ΕΡΤ
«Αυτή την ώρα δεκάδες συμπολίτες μας θρηνούν την απώλεια ζωής των πιο κοντινών τους προσώπων. Και θρηνούν μέσα στη λάσπη.
Ένα τεράστιο φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, δοκιμάζει τους συμπολίτες μας, κι εμείς στην ΠΑΤΤ, πράττουμε ό,τι οφείλουμε εκ του νόμου με συναίσθηση ευθύνης. Έχουμε κλείσει τα σχολεία για να μην δοκιμαστούν ζωές μικρών παιδιών, έχουμε κηρύξει σε έκτακτη ανάγκη τους δοκιμαζόμενους δήμους ώστε να μπορέσουν να λάβουν από το αρμόδιο υπουργείο αποζημιώσεις. Έχουμε προσφύγει  στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρ. Επιτροπής για περαιτέρω συνδρομή. Και συνδράμουμε με μηχανήματα την Πυροσβεστική. Όμως την ίδια στιγμή, εκ του θεσμικού μου ρόλου, αισθάνομαι την ευθύνη να αναζητήσω τις ευθύνες και τις αιτίες που αυτές τις ώρες συμπολίτες μου θρηνούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Θα ήθελα να μην είμαι ένας κρίκος σε μια αλυσίδα παθογενειών όπου τα μπαζωμένα ρέματα, τα σπίτια που έχουν παράνομα κτιστεί στις κοίτες ποταμών, με μια νομοθετική ρύθμιση, κάποια στιγμή, νομιμοποιούνται. Δεν θα ήθελα να είμαι ένας κρίκος στην αλυσίδα δεκαετιών στρεβλώσεων της ελληνικής δημόσιας διοίκησης που προσπερνά τη μία βιβλική καταστροφή μετά από την άλλη, χωρίς να αναζητήσει τα αίτια. Θέλω λοιπόν να συνδράμω ως επικεφαλής της ΠΑΤΤ ώστε για αυτές τις ζωές που θρηνούμε και τις περιουσίες που καταστράφηκαν να αποδοθούν επιτέλους ευθύνες.
Υπέβαλα στην κα Δημητρίου αναφορά ώστε κι εγώ να συνδράμω ώστε αυτή τη φορά κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους δεν επιχειρούν αυτή τη στιγμή κανενός είδους τυμβωρυχία και, πρωτόγνωρο, ότι τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν επιδοθεί στη λασπολογία και την μικροκομματική λογική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού σώματος καθώς και τους δικαστικούς λειτουργούς όπως τον κο Ζαγοραίο και την κα Δημητρίου που έχουν επιδείξει αντανακλαστικά που έχουμε όλες και όλοι ανάγκη.»

Ø Την ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής (15.11.2017)

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25258:tin-energopoiisi-tou-tameiou-allileggyis-tis-evropaikis-epitropis-zitise-i-perifereia-attikis&catid=3&Itemid=31

Την άμεση ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζήτησε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής. Η Περιφέρεια, μέσω της οικείας Διαχειριστικής Αρχής, υπέβαλε κατεπείγον σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Το εν λόγω Ταμείο δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση μεγάλων φυσικών καταστροφών και την εκδήλωση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης στις πληγείσες περιοχές της Ευρώπης. Ιδρύθηκε μετά τις σοβαρές πλημμύρες που έπληξαν την Κεντρική Ευρώπη το καλοκαίρι του 2002 και έκτοτε, έχει χρησιμοποιηθεί σε 76 περιπτώσεις για την αντιμετώπιση καταστροφών, όπως οι σημερινές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.
Το σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Αττικής, θα προωθηθεί μέσω του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει και θα εισηγηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καταστροφής.

Ø Αναβολή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου (15.11.2017)

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25253:anavoli-tis-synedriasis-tou-perifereiakoy-symvouliou&catid=3&Itemid=31

Η Αττική σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη με φαινόμενο φυσικής καταστροφής που είναι σε εξέλιξη, μετράει απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, αναζητά αγνοούμενους, και αντιμετωπίζει μεγάλης έκτασης ζημιές.
Η ένταση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά με τον τρόπο που εκδηλώθηκαν οι καταιγίδες πλήττοντας μεγάλες περιοχές, έχουν θέσει όλες τις συναρμόδιες και εμπλεκόμενες Υπηρεσίες σε κινητοποίηση και συναγερμό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις τραγικές επιπτώσεις, να καταγράψουν και να αποκαταστήσουν τις μεγάλες ζημιές.
Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει με όλο το διαθέσιμο προσωπικό και τα μέσα, στο έργο των συναρμοδίων υπηρεσιών. 
Οι Υπηρεσίες τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση και συντονισμένα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προστασία και υποστήριξη των κατοίκων των περιοχών αυτών.
Παράλληλα, επειδή τα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη, οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας παραμένουν σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να παρέμβουν όπου κριθεί απαραίτητο συνδράμοντας την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και τις λοιπές κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες.
Με δεδομένη την πρωτοφανή ένταση και επικινδυνότητα των φαινομένων, το εύρος των καταστροφών και την ανάγκη τόσο οι πολιτικοί προϊστάμενοι όσο και το προσωπικό των Περιφερειακών Ενοτήτων να παραμείνουν σε ετοιμότητα, να παρακολουθούν και να παρεμβαίνουν στην εξέλιξη του φαινομένου αλλά και την αποκατάσταση των κρίσιμων και νευραλγικών λειτουργιών στις πληγείσες περιοχές, θεωρούμε αυτονόητη την αναβολή του για 16/11/2017 προγραμματισμένου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ø Τρία Κέντρα Αποκατάστασης Υγείας για τα θύματα της πλημμύρας (15.11.2017)

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25252:tria-kentra-apokatastasis-ygeias-gia-ta-thymata-tis-plimmyras&catid=3&Itemid=31

Τρία Κέντρα Αποκατάστασης Υγείας, σε Ζούμπερι, Άγ. Ανδρέα και Ναυτική βάση Αγίας Μαρίνας Μαραθώνα, θέτει στη διάθεση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε περίπτωση που το απαιτήσουν οι ανάγκες, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ύστερα από σχετική επικοινωνία που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: