ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Α. Λοβέ…ρδος  για τις τηλεοπτικές άδειες: «Ο κ. Παππάς διασυρόμενος κατέθεσε σήμερα είκοσι τροπολογίες στο νόμο του. Το Συμβούλιο Της Επικρατείας του ακύρωσε διατάξεις, είκοσι αλλαγές κάνει ο ίδιος σήμερα ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες. Τίποτα δεν έμεινε από το 2015. Θέλει να πάρει 250 εκατομμύρια ευρώ από αυτή την ιστορία και το ερώτημα είναι συγκεκριμένο: Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ-Bank και χωρίς λαγό, που είχε την προηγούμενη φορά, πώς θα τα πάρει;».

·        Να μου το θυμηθείς, θα πάει μπροστά αυτός , με τη βοήθεια των καναλαρχών …
·        Η κ. Τσακάλου αναφέρθηκε στο ένα εκατομμύριο μάρκα που είχε πάρει ο κ. Τσουκάτος και υποστήριξε πως η νεολαία του ΠΑΣΟΚ είχε λάβει χορηγία 15.000 ευρώ, ενώ χορηγία είχε λάβει και η «Πολιτική Άνοιξη» του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με την μάρτυρα, η εταιρία είχε ιδιαίτερες σχέσεις με πολιτικούς όπως οι κκ Γείτονας και Μαντέλης, ενώ δώρα της εταιρίας, οικιακός εξοπλισμός, τηλεφωνικά κέντρα και άλλα, είχαν πάρει πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η μάρτυρας κατέθεσε για τις σχέσεις που διατηρούσε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος με την οικογένεια Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων για τον εξοπλισμό δυο πολιτικών γραφείων του Κυριάκου Μητσοτάκη η κάλυψη της δαπάνης των οποίων ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο.
·        Αααααυτοί είναιαιαιαιαιαιαιαι…
·        Θ.Πλέυρης: «Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο υπουργός κ. Κοντονής δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση συμπαράστασης για τον 29χρονο» Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας την ανάρτηση απάντησε: «Θλιβερή δήλωση… Ελπίζω το κόμμα στο οποίο ανήκετε - και μάλιστα είστε μέλος της Πολιτικής του Επιτροπής - να την αποδοκιμάσει! Ντροπή!»
·        Μην ελπίζεις, αυτοί είναι…
·        Φορτηγό πλοίο με δεκαμελές πλήρωμα εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ στη Μαύρη Θάλασσα κοντά στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.
·        Το… έφαγε το μαύρο σκοτάδι ή το μαύρο φορτίο του…
·        Η αποδοχή της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας ήταν  μονόδρομος  για την ελληνική κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός ο κ. Μουζάλας είναι υποχρεωμένος να την υπερασπίζεται. Όμως πέραν τούτου ,  έπρεπε να ρίξει όλες τις δυνάμεις του για να βελτιώσει την κατάσταση στα ακριτικά νησιά, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους. Και σε αυτό  απέτυχε παταγωδώς. Η κατάσταση είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα να την εκμεταλλεύονται οι κάθε λογής ακροδεξιοί. Ο κ. Μουζάλας προτάθηκε χθες για την κομβική θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.
·        Και μπορεί να …γλυτώσει και αυτός, κι΄εμείς, αλλά η θέση του Επιτρόπου χρειάζεται άλλη αντίληψη…
·        Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αποφασίσει -για την ώρα- να παραμείνει σταθερός στην απόφασή του να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ, μετά την πρόσφατη απαγγελία κατηγοριών κατά τριών πρώην συνεργατών της προεκλογικής του εκστρατείας. Η στρατηγική αυτή της συνεργασίας με τον Μιούλερ που έχει αποφασίσει ν' ακολουθήσει ο Τραμπ έρχεται σε αντίθεση με την άποψη του πρώην υπεύθυνου στρατηγικής,  Στιβ Μπάνον
·        Χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις το γλύφεις…
·        Στ. Κούλογλου: Στην κεντροαριστερά δεν συζητούν πολιτικά
·        Στέλιο, η πολιτική συζήτηση θέλει σκέψη , έχει δεσμεύσεις, απαιτεί αρχές…
·        Η συμφωνία της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη να μην ενοποιηθούν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, αφού εκλεγεί νέος αρχηγός  έχει προκαλέσεις την οργή των υπολοίπων υποψηφίων και όχι μόνο.
·        Αυτοί οι δύο θα συνεχίσουν να έχουν τα κοπάδια τους και οι άλλοι θα κάνουν τα …τσοπανόσκυλα;…
·        ΕΦΣΥΝ: Τσακάλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε 30 συναντήσεις (90 επαφές στο σύνολο) με τον Χριστοφοράκο, όσες και η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κ. Μητσοτάκης 23 συναντήσεις (121 επαφές συνολικά), η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκαμπόφσκι, είχε 30 τηλεφωνικές επαφές ενώ λιγότερες ήταν αυτές των Κατερίνας και Αλεξάνδρας Μητσοτάκη (14 και 4 αντίστοιχα).
·        ..εσώκλειστος στο μητσοτακέϊκο.
·        Λ. Αυγενάκης: «Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξωδίκου προς τους Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας «Documento» και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται ότι διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας.Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα - Καμμένου - Βαξεβάνη.Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».  
·        Στρίβειν  δια του αρραβώνος…
·        Ζωή  Κωνσταντοπούλου: «Ο πρωθυπουργός της χώρας θα είναι και υπουργός Δικαιοσύνης και στα δικαστήρια της χώρας θα συμμετέχουν οι πολίτες σε όλα τα επίπεδα», είπε, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για συμμετοχή των πολιτών στις μονάδες αποκατάστασης τάξης(σ.σ!!!) που δεν θα είναι τα ΜΑΤ.Αναφερόμενη στα μέσα ενημέρωσης υποσχέθηκε ότι «θα κλείσουν όλα τα μέσα προπαγάνδας και διαπλοκής, και της παλιάς και της νέας», συμπληρώνοντας ότι θα δοθούν κίνητρα για συνεργατικά εγχειρήματα πολιτών για την ενημέρωση. Τόνισε επίσης ότι θα υπάρξει «πραγματική δημόσια ενημέρωση, όχι η ντροπή της ΕΡΤ για την οποία παλέψαμε». Επίσης, έκανε λόγο για κατάσχεση των περιουσιών των τραπεζιτών και πολιτικών προσώπων που θα κριθεί ότι συνέβαλαν στην υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια. Υπογράμμισε, τέλος ότι θα διαγραφούν τα χρέη των νοικοκυριών και θα κρατικοποιηθούν τα θετικά στοιχεία των τραπεζών.
·        Ανατρίχιασα…
·        Ο Οσμάν Καβαλά γνωστός ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επιχειρηματίας οδηγήθηκε στην φυλακή, θα δικαστεί με τις κατηγορίες παραβίασης του συντάγματος, αλλά και της προσπάθειας ανατροπής της κυβέρνησης
·        Για να μάθει να μην …καβαλά στον σβέρκο τον σουλτάνο…
·        TPP: Παράδειγμα προς αποφυγή η Eldorado Gold η οποία κατά την Paulson & Co έχει «ιστορικό χρόνια κακών εξαγορών και συγχωνεύσεων». Όπως προκύπτει από  στοιχεία  η μεγαλύτερη ζημία να προέρχεται από τα Ελληνικά μεταλλεία  αλλά καμία επενδυτική επιλογή της Eldorado τα τελευταία χρόνια δεν έχει φέρει θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εξαγορά της Sino Gold το 2009, μέσω της οποίας η Eldorado απέκτησε τα 4 μεταλλεία στην Κίνα τα οποία τελικά πούλησε πέρυσι. Μετά από 8 χρόνια παραγωγικής λειτουργίας τους, oι συνολικές ταμειακές ροές ήταν αρνητικές.
·        Πάνε να βγάλουν τα σπασμένα στην Ελλάδα καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους…
·        Τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, αποφάσισαν να ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών προσώπων που σχετίζονται με το «Ερρίκος Ντυνάν». Τα μέλη της Επιτροπής, πλην των 4 βουλευτών της ΝΔ, ψήφισαν θετικά στην πρόταση της πλειοψηφίας για άνοιγμα των λογαριασμών των μελών του διοικητικού συμβουλίου που υπέγραψαν το μνημόνιο για την παραχώρηση του «Ερρίκος Ντυνάν», των προέδρων της επίμαχης περιόδου, εκπροσώπων της κυβέρνησης στο ΔΣ, υπουργών, πολιτικών προσώπων και όποιων άλλων προκύψει.
·        Αδωνης-Βορίδης …τραγουδούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: