ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο "Πρωτοκλητείων 2017"

Μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο των "Πρωτοκλητείων 2017", διοργανώνουν από κοινού η πρωινή εφημερίδα των Πατρών "Γνώμη", με αφορμή την συμπλήρωση 45 ετών κυκλοφορίας της στην πόλη της Πάτρας και ο πολιτιστικός όμιλος "Θεόδωρος Φωκαεύς" για τον εορτασμό των 12 ετών του, πολιτιστικής ιστορίας και μουσικής πορείας.

Πρόκειται για μία μουσική συνάντηση χορωδιακής και παραδοσιακής, οργανικής μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο: "Αινείτε τον Θεόν εν χορώ και οργάνω".

Η επίκαιρη αυτή συναυλία θα περιλαμβάνει Βυζαντινά μέλη, θρησκευτικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Βυζαντινή – Παραδοσιακή "Θεόδωρος Φωκαεύς" και η ευρωπαϊκή χορωδία των Πατρών "Cantelena", τις οποίες θα πλαισιώσει η Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων της Φιλαρμονικής Εταιρίας του Ωδείου Πατρών.

Προσκλήσεις στην τιμή των 10 ευρώ θα βρείτε και στη Γραμματεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, Πάτρα.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.fe-odeiopatron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: