ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ανανδρία Τζήμερου κατά στελέχους του ΚΚΕ

Μνήμες από το στούντιο του ΑΝΤ1 ξύπνησαν,  όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης σήκωνε το χέρι του για να χτυπήσει τη Λιάνα Κανέλλη και έριχνε ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου, θύμισε  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.


Ήταν η στιγμή που ο περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος της κίνησης “Δημιουργία, ξανά!” χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, και έσπρωξε άλλο ένα μέλος του κόμματος. Το επεισόδιο συνέβη ύστερα από διαμαρτυρία της Αλ. Μπαλού και συντρόφων της για το γεγονός ότι ο Θ. Τζήμερος έσκιζε ξανά αφίσες που καλούσαν σε κινητοποιήσεις για την απεργία της 17 Μαΐου.

Άμεση ήταν, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, η αντίδραση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που απέβαλε τον Θ. Τζήμερο από τη συνεδρίαση, με τον ίδιο κατά την αποχώρησή του να συνεχίζει να σκίζει αφίσες σε έξαλλη κατάσταση.

Η φασιστική αντίληψη στο απόγειό της. Και οι... Κασιδιάρησες δεν έλλειψαν. Την άνανδρη πράξη καταδίκασαν ο ΣΥΡΙΖΑ («Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών»), το ΚΚΕ («Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα»), η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη («Ο δημόσιος ξυλοδαρμός, κατά προτίμηση γυναικών, είναι από το 2012 και μετά η τζάμπα διαφήμιση κάθε φασίστα»)  κα.   Η παράταξη του Γ. Σγουρού (ΠΑΣΟΚ) αποχώρησε από την αίθουσα κρατώντας ίσες αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: