ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Γ. Βασιλειάδης: Βάζω τέλος στις μετακινήσεις οπαδών

«Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις» επισημαίνει ο Γ. Βασιλειάδης.

«Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων»


Οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών θέτει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ ο Νίκος Τόσκας τάσσεται υπέρ των σοβαρών κυρώσεων στις ομάδες που δημιουργούν επεισόδια στα γήπεδα.
«Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δηλώνει στο Real.gr ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
«Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση για να ξαναρχίσουν υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις, εγώ βάζω και τέλος στη συζήτηση αυτή. Οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν δια νόμου» τονίζει.
«Πρέπει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
«Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις» επισημαίνει και τονίζει πως αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν μπορεί η αστυνομία να απουσιάζει από τα γήπεδα, καθώς πολλοί ζητούν οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ασφάλεια των αγώνων.
«Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων».
Η πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου έχει μεγάλο παρασκήνιο και στο κυβερνητικό επίπεδο, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης τασσόταν υπέρ της αναβολής του και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκαν «άνωθεν πιέσεις» για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Υπέρ της πραγματοποίησης του αγώνα είχε ταχθεί και η ΕΛΑΣ, με το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι εάν υπήρχε αναβολή τα επεισόδια θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: