ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Εκπληκτική ανταπόκριση βρίσκει ο «Αντύπα Δρόμος»

Μεγάλη ανταπόκριση για τον «Αντύπα Δρόμος» - Δωρεάν η συμμετοχή Συνεχίζονται οι εγγραφές
Φωτογραφική σύνθεση αποτυπωμένη για τις ανάγκες της διοργάνωσης, με αναφορά στους διοργανωτές υποστηρικτές και σπόνσορες της εκδήλωσης. Στο μέσον ο αείμνηστος θεμελειωτής του λαϊκού δρομικού κινήματος στην Πάτρα, με στολή και δάδα της Ολυμπιάδας.
 
 
Δρομείς φίλοι του αείμνηστου Γιώργου Αντύπα θα προσέλθουν να τρέξουν ελεύθερα τη διαδρομή, στην μνήμη του αξέχαστου φίλου και μεγάλου τιμωμένου!
Εκπληκτική ανταπόκριση βρίσκει ο «Αντύπα Δρόμος», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην Πάτρα, για τρίτη φορά. Ο «Αντύπα Δρόμος» αφιερωμένος στην μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα, διοργανώνεται από το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
 
Ήδη εκατοντάδες πολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής και έχουν εγγραφεί δωρεάν στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, στο οικογενειακό περπάτημα και στην ποδηλατάδα που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Αντύπα Δρόμος», ενώ σωματιακοί και λαϊκοί δρομείς φίλοι του αείμνηστου Γιώργου Αντύπα θα προσέλθουν να τρέξουν ελεύθερα τη διαδρομή, στην μνήμη του αξέχαστου φίλου και μεγάλου τιμωμένου!

Ο «Αντύπα Δρόμος» θα ξεκινήσει, για τους δρομείς και τους ποδηλάτες, από τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», επί της Πατρών - Κλάους και μέσω της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου θα καταλήξει στη λιμενική ζώνη.

Από την αρχή της Ελευθερίου Βενιζέλου μέσα στα όρια του ΟΛΠΑ θα διεξαχθεί ο οικογενειακός περίπατος με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παραθαλάσσιας ζώνης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια και μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή αναμνηστικών, έχει προγραμματιστεί γιορτή με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο χώρο του Νέου Λιμανιού της Πάτρας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στα τηλέφωνα: 2610273257, 6973327791 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eesp@otenet.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια: