ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Τίμησαν την μνήμη του αγωνιστή Αναγν. Στριφτόμπολα


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την δοξολογία στην μνήμη του αγωνιστή Αναγν. Στριφτόμπολα.


Κ. Σπαρτινός:  Η διατήρηση της ιστορικής μνήμης είναι χρέος όλων μας


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Δημαρχία Καλαβρύτων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερτεζιτών «Ο Στριφτόμπολας», προς τιμήν του Κερτεζίτη αγωνιστή της επανάστασης του 1821, ο οποίος συγκροτώντας επαναστατικό σώμα, πήρε μέρος στην πολιορκία και κατάληψη των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου 1821. Ο Αναγνώστης Στριφτόμπολας, σκοτώθηκε στην μάχη του Λεβιδίου στις 14 Απριλίου του ιδίου έτους.
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής ανέφερε ότι «η Αχαΐα και ιδιαίτερα η περιοχή των Καλαβρύτων με την πληθώρα αγωνιστών της έπαιξε κορυφαίο ρόλο στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της χώρας μας και η διατήρηση της ιστορικής μνήμης είναι χρέος όλων μας».
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο βουλευτής Κ. Σπαρτινός συναντήθηκε με την οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, την οποία ενημέρωσε για τα θέματα της 2ης αξιολόγησης που ολοκληρώνεται και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: