ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Πάτρα - ΟΤΑ: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία



Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας στους Δήμους της χώρας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο, το Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αχαΐας, το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας και το Σωματείο Χειριστών-Οδηγών του Δήμου Πατρέων, απαιτώντας από την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Παύλος Στάμος, ενώ σε σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος, επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε ως παράνομη την ανανέωση των συμβάσεων των 8μηνιτών, παράνομη και την πληρωμή των εργαζομένων για δουλειά που έχουν ήδη προσφέρει.

Αναφέρθηκε στις συνεχείς παρεμβάσεις από το 2016 της Δημοτικής Αρχής και των ίδιων των συμβασιούχων προς την κυβέρνηση, για την ανάγκη άμεσης νομοθετικής παρέμβασης για τη μόνιμη και σταθερή απασχόληση των εργαζομένων.
Μόνο οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους, θα βάλουν τέρμα στην πολιτική που ακυρώνει τη ζωή τους και τη λειτουργία των Δήμων, κατέληξε ο Αντιδήμαρχος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: