ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Έκλεψαν στην παιδική χαρά των μικρών στα Ψηλαλώνια!Εκτός από βανδαλισμοί στις παιδικές χαρές, που έχει ανακατασκευάσει και περιφράξει ο Δήμος, τώρα σημειώνονται και κλοπές.

Τελευταίο κρούσμα, το «ξερίζωμα» από τη βάση του και η κλοπή του, ενός παιχνιδιού σε μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Πάτρας, αυτή των Υψηλών Αλωνίων.

Για μια ακόμα φορά, η Δημοτική Αρχή, εκτός από την έκφραση της ανησυχίας της αλλά και της λύπης της για όλα αυτά τα κρούσματα (θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες άγνωστοι κατέστρεψαν όργανα στην παιδική χαρά της περιοχή Γαλανόπουλου στο Μιντιλόγλι), απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες Αρχές, να προστατεύσουν την περιουσία του Δήμου, που είναι περιουσία του Πατραϊκού λαού.
Δημοσίευση σχολίου