ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ




ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20, Τ.Κ. 26221 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610-275713, email: seypatras@gmail.com

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ


Η Κυριακάτικη Αργία είναι κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων στο εμπόριο από το 1910 με σκληρούς αγώνες. Ως αντιπολίτευση η σημερινή κυβέρνηση έδινε μάχη μαζί μας για την Κυριακάτική αργία, τώρα την καταργεί. Μια Αριστερή Κυβέρνηση μας γυρίζει 110 χρόνια πίσω.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας προκήρυξε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο κλάδο του εμπορίου για τη Κυριακή 7 Μάη 2017 με αίτημα να αποσύρει τώρα η Κυβέρνηση το σχέδιό της για τη πλήρη απελευθέρωση της Κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.
Οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας συμμετέχουμε στην 24ωρη Απεργία και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας και όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να στηρίξουν την απεργία αυτή και τον αγώνα μας για να μην περάσει η  κατάργηση της αργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.
Το πρόσχημα περί δήθεν  «εκσυγχρονισμού»,  μέσω της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας , που επιβάλλει ο  κύριος  Παπαδημητρίου και η Κυβέρνηση, συνιστά  βίαιο αναχρονισμό  και καρικατούρα αναπτυξιακής λογικής. Είναι μέτρο εχθρικό τόσο  για την ανάπτυξη και  τις μικρές επιχειρήσεις  όσο και για την απασχόληση. Είναι συνταγή καταστροφής της μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης, η οποία θα  αυξήσει  τόσο τα  λουκέτα όσο  και την ανεργία. Είναι εργαλείο συρρίκνωσης των τοπικών αγορών και επιβολής μονοπωλιακών καταστάσεων.
Οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας εκφράζουμε την οργή μας για τη μεθοδευμένη και γενικευμένη κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και μάλιστα από μία Κυβέρνηση που ως Αξιωματική Αντιπολίτευση ήταν δίπλα μας στον Αγώνα για την Κυριακάτικη Αργία, υποσχόμενοι μάλιστα την κατάργηση του αντεργατικού Νόμου 4177/13.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30
ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΙΖΩΝΟΣ
Από τη Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: