ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Γελοιότητες ΠΟΕΔΗΝ: Ναύτες πήγαν οι ασθενείς Πολάκη;

«Αγνοείται η τύχη των τριών μεταφερόμενων ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από τον κο Πολάκη και την μεταφερόμενη ομάδα του», είναι νέα πράξη του θεάτρου της γελοιότητας, που παρουσιάζει το Σώμα των εργατοπατέρων της ΠΟΕΔΗΝ. Είχε προηγηθεί το Καρναβάλι (όχι Καραβάνι) της Αθλειότητας και οι γελοίοι ισχυρισμοί για ασθενή του Νοσοκομείου Ζακύνθου, που όμως οι γονείς διέψευσαν καταδικάζοντας τους εργατοπατέρες. Αλλά, που να πάρουν χαμπάρι αυτοί που έκαναν επάγγελμα τον Γκεμπελισμό!

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ φέρνει στο προσκήνιο μια νέα διάσταση της κομματικής ΠΑΣΟΚικής αντιπαράθεσής της  στην Ζάκυνθο, με το Υπ. Υγείας. Μεταξύ άλλων αναφέρει ιατρικούς όρους δυσνόητους στο ευρύ κοινό και ζητά να καλύψει το ιατρικό κατεστημένο του Σαμαροβενιζελισμού, που με τις αμάκες τους έφτανε να φεσώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μεταξύ άλλων σοφιστιών, αναφέρει βαρύγδουπα ότι... εξαφανίστηκαν -καλά που δεν ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ πως πήγαν ναύτες σε αποστολή αυτοκτονίας- οι ασθενείς που χειρούργησε  η ομάδα του αν. Υπουργού και «ξεβράκωσε» κρητικά τους καλοταϊσμένους εργατοπατέρες, με μία απάντηση μέσω κρητικής μπατινάδας, για το «πρώτο χάρισμα τ΄αντρούς...», που «είναι να μη φοβάται...»

«Αγνοείται η τύχη των τριών μεταφερόμενων ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από τον κο Πολάκη και την μεταφερόμενη ομάδα του.


Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 3/5/2017  το πρωί ο κος Πολάκης με μεταφερόμενους γιατρούς, μεταφερόμενο νοσηλευτικό προσωπικό και μεταφερόμενα υλικά, χειρούργησε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου τρείς ασθενείς, εκ των οποίων οι δύο αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από την Πελοπόννησο. Ποια είναι η τύχη τους;

Οι εν λόγω χειρουργημένοι ασθενείς παρακολουθούνταν αποκλειστικά από την μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη, διότι όπως δήλωσαν φοβόντουσαν δολιοφθορά. Οι δύο εκ των ασθενών αυτών παρουσίασαν ευρήματα από τα μετεγχειρητικά τους εργαστηριακά. Ο ένας εκ των δύο παρουσίασε διπλάσια αύξηση των φυσιολογικών τιμών στις τρανσαμινάσες και ο δεύτερος τριπλάσια αύξηση των φυσιολογικών τιμών στις τρανσαμινάσες καθώς επίσης  και αύξηση της τιμής  της γ- GT και οι τρεις χειρουργημένοι ασθενείς παρουσίασαν μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων, ο ένας μάλιστα παρουσίασε και μείωση αιμοπεταλίων.

Έφυγαν από το Νοσοκομείο χθες το πρωί (4/5/2017) μία ημέρα μετά το χειρουργείο, μαζί με τη μεταφερόμενη ομάδα Πολάκη με τα παραπάνω εργαστηριακά μετεγχειρητικά ευρήματα και μάλιστα ο ένας παρουσίαζε δεκατική πυρετική κίνηση.  Η τύχη τους αγνοείται...».

Καλέ μήπως πήγαν ναύτες  και ντρέπεστε να το ανακοινώσετε. Αφού ο Παύλος, ο Κρητίκαρος, που λέει και ο συνεργάτης σας Άδωνις, δεν το ανακοινώνει γιατί δεν το αποκαλύπτετε εσείς;

Θεέ μου, τι άλλες γελοιότητες θα ακούσουμε ακόμη; Μόνον για την... άφθονη διούρηση δεν μας είπαν! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παύλος Πολάκης: Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι ...
Δημοσίευση σχολίου